Popsiformáló farmerek körképe

Dia

 	Kifejezetten fokhagymapopóra  	Amennyiben aprócska a fenékméreted, hiába kerekdedek a farpofáid, egyes nadrágfazonokban elveszhetnek. Különösen igaz ez akkor, ha fiús csípővonallal rendelkezel. Ebben az esetben, a feltűnően élénk színű, szűk nadrágok között keresgélj az őszi kínálatban. Egy okkersárga farmer jó választás lehet, mert a szezon egyik legdivatosabb árnyalata! Arra törekedj, hogy a fenékvarrás vízszintes vagy ívelt legyen, illetve a zsebek a külső széleken helyezkedjenek el, mert ezzel a trükkel szélesítheted a csípőd és megnövelheted a popsid méretét. Ne feledd, hogy minél magasabb a derékrész, annál hangsúlyosabb lesz a tomporod!

Kifejezetten fokhagymapopóra

Amennyiben aprócska a fenékméreted, hiába kerekdedek a farpofáid, egyes nadrágfazonokban elveszhetnek. Különösen igaz ez akkor, ha fiús csípővonallal rendelkezel. Ebben az esetben, a feltűnően élénk színű, szűk nadrágok között keresgélj az őszi kínálatban. Egy okkersárga farmer jó választás lehet, mert a szezon egyik legdivatosabb árnyalata! Arra törekedj, hogy a fenékvarrás vízszintes vagy ívelt legyen, illetve a zsebek a külső széleken helyezkedjenek el, mert ezzel a trükkel szélesítheted a csípőd és megnövelheted a popsid méretét. Ne feledd, hogy minél magasabb a derékrész, annál hangsúlyosabb lesz a tomporod!

Dia

 	Körte formájú fenékre  	A körte alakú popsi megereszkedett látványt nyújthat, mivel a külső szélei meglehetősen laposak. Egy megfelelő fazonú farmerral azonban gyorsan korrigálhatod ezt a problémát. Széles csípő esetén egyenes fazonú vagy A-vonalú nadrág mellett dönts, amit most könnyedén megtehetsz, mert az őszi kollekciók legnépszerűbb darabjai között trónolnak. Számodra az a legelőnyösebb, ha a zsebek a külső szélek felé tartanak, minél közelebb a csípővonalhoz, illetve magasan helyezkednek el, ugyanis ezeken a területeken szükséges az optikai dúsítás. Hogy ne tűnjön méretesebbnek a hátsód, koptatásmentes, indigókék farmernadrágot ajánlunk.

Körte formájú fenékre

A körte alakú popsi megereszkedett látványt nyújthat, mivel a külső szélei meglehetősen laposak. Egy megfelelő fazonú farmerral azonban gyorsan korrigálhatod ezt a problémát. Széles csípő esetén egyenes fazonú vagy A-vonalú nadrág mellett dönts, amit most könnyedén megtehetsz, mert az őszi kollekciók legnépszerűbb darabjai között trónolnak. Számodra az a legelőnyösebb, ha a zsebek a külső szélek felé tartanak, minél közelebb a csípővonalhoz, illetve magasan helyezkednek el, ugyanis ezeken a területeken szükséges az optikai dúsítás. Hogy ne tűnjön méretesebbnek a hátsód, koptatásmentes, indigókék farmernadrágot ajánlunk.

Dia

 	Alma popsira  	A gömbölyded, kerek alma szép forma, ám a tulajdonosai általában nincsenek kibékülve a méretével. Az ilyen húsos popsi ugyanis kerekded ívei miatt akkor is nagyobbnak tűnhet, ha a gazdáján nem éktelenkednek pluszkilók. Ennek orvoslására egy csípőfazonú, A-vonalú farmer jelenthet megoldást, mely sötét színű vagy hosszában szálkoptatott. A dúsító hatású zsebek és farvarrások könnyen ellened fordulhatnak, ezért jobb, ha csupán két szűkítővarrás formálja a hátsó idomaidat. A különszabott csípőrész ne legyen túl vastag, és lehetőleg minél kevesebb dísztűzés hangsúlyozza.

Alma popsira

A gömbölyded, kerek alma szép forma, ám a tulajdonosai általában nincsenek kibékülve a méretével. Az ilyen húsos popsi ugyanis kerekded ívei miatt akkor is nagyobbnak tűnhet, ha a gazdáján nem éktelenkednek pluszkilók. Ennek orvoslására egy csípőfazonú, A-vonalú farmer jelenthet megoldást, mely sötét színű vagy hosszában szálkoptatott. A dúsító hatású zsebek és farvarrások könnyen ellened fordulhatnak, ezért jobb, ha csupán két szűkítővarrás formálja a hátsó idomaidat. A különszabott csípőrész ne legyen túl vastag, és lehetőleg minél kevesebb dísztűzés hangsúlyozza.

Dia

 	Megereszkedett idomokra  	A mozgásszegény életmód nem kedvez a farpofáknak, és ezt megereszkedett kontúrokkal, illetve tónustalan formával adják a tudtodra. Ám amíg nincs időd egy kiadós tompor-karbantartásra, egy jó nadrágfazonnal leplezheted az eddigi lustaságodat. Az őszi kínálat olyan sztreccsfarmereket tartogat számodra, melyekkel összefoghatod és megemelheted a mélybe tartó, fellazult tomporvonalakat. A fekete szín leplezi a széles csípőt, a magasra varrt zsebek pedig optikailag feljebb tolják az ülőpárnáidat. A nadrág viszont ne legyen túl passzos, vagyis a farvarrás ne vágjon be a fenekedbe!

Megereszkedett idomokra

A mozgásszegény életmód nem kedvez a farpofáknak, és ezt megereszkedett kontúrokkal, illetve tónustalan formával adják a tudtodra. Ám amíg nincs időd egy kiadós tompor-karbantartásra, egy jó nadrágfazonnal leplezheted az eddigi lustaságodat. Az őszi kínálat olyan sztreccsfarmereket tartogat számodra, melyekkel összefoghatod és megemelheted a mélybe tartó, fellazult tomporvonalakat. A fekete szín leplezi a széles csípőt, a magasra varrt zsebek pedig optikailag feljebb tolják az ülőpárnáidat. A nadrág viszont ne legyen túl passzos, vagyis a farvarrás ne vágjon be a fenekedbe!

Dia

 	Széles, lapos fenékre  	A lapos popsit elsősorban dúsítani kell, de az sem mellékes, hogy a nadrágfazonnal lefaragj picit a csípőd méretéből, ami széthúzza a látványt. Az őszi kínálatban enyhén trapézszabású, különleges farvarrású modellekre is bukkanhatsz. Olyat ragadj ki a farmerrengetegből, melynek a zsebei a farpofák belső felén, egymáshoz közel ülnek, és a csípőd ívét követő díszvarrással rendelkeznek. Ez a kis turpisság - a trapézvonalakkal együtt alkalmazva - lényegesen kisebbnek és gömbölyűbbnek fogja láttatni a fenekedet, illetve a csípőméretedből is lecsal pár centit.

Széles, lapos fenékre

A lapos popsit elsősorban dúsítani kell, de az sem mellékes, hogy a nadrágfazonnal lefaragj picit a csípőd méretéből, ami széthúzza a látványt. Az őszi kínálatban enyhén trapézszabású, különleges farvarrású modellekre is bukkanhatsz. Olyat ragadj ki a farmerrengetegből, melynek a zsebei a farpofák belső felén, egymáshoz közel ülnek, és a csípőd ívét követő díszvarrással rendelkeznek. Ez a kis turpisság - a trapézvonalakkal együtt alkalmazva - lényegesen kisebbnek és gömbölyűbbnek fogja láttatni a fenekedet, illetve a csípőméretedből is lecsal pár centit.

Dia

 	Pici, de lapos popsira  	Ha úgy érzed, nem elég telt a hátsód, de a méretével nincs problémád, a kiemelésre, vagyis a kerekítésre helyezz nagy hangsúlyt. Mivel ebben a szezonban inkább a koptatásmentes farmerek kaptak főszerepet, nem sok esélyed lesz arra, hogy idomdúsító koptatásokkal kísérletezz. Helyettük azonban az ívelt varrásokkal érhetsz el kitűnő eredményeket a fenéktuningolásban. Válassz szűk fazonú sztreccsnadrágot, melynek a hátsó szűkítővarrása magasan ívelt. Még szerencsésebb, amennyiben a megszokott szögletes alakzatok helyett lekerekített formájú zsebekkel rendelkezik.

Pici, de lapos popsira

Ha úgy érzed, nem elég telt a hátsód, de a méretével nincs problémád, a kiemelésre, vagyis a kerekítésre helyezz nagy hangsúlyt. Mivel ebben a szezonban inkább a koptatásmentes farmerek kaptak főszerepet, nem sok esélyed lesz arra, hogy idomdúsító koptatásokkal kísérletezz. Helyettük azonban az ívelt varrásokkal érhetsz el kitűnő eredményeket a fenéktuningolásban. Válassz szűk fazonú sztreccsnadrágot, melynek a hátsó szűkítővarrása magasan ívelt. Még szerencsésebb, amennyiben a megszokott szögletes alakzatok helyett lekerekített formájú zsebekkel rendelkezik.

Dia

 	Felül lapos, alul kerek  	Az ilyen típusú fenék azt a hatást kelti, mintha alacsonyan helyezkedne el. Ahhoz, hogy egységesen kerek formájú popsit nyerj magadnak, melynek kontúrjai visszakerülnek a helyükre, olyan farmernadrágra kell bukkannod, mely kizárólag a hátsód lapos területét hangsúlyozza. Erre tökéletesen alkalmasak a szivar alakú zsebek, valamint a kissé ívelt szűkítő varrások. Ám fontos, hogy a zsebek ne vízszintesen helyezkedjenek el, hanem kissé ferdén. Amennyiben nagynak érzed a tomporod, maradj a divatos A-vonalú fazonok mellett.

Felül lapos, alul kerek

Az ilyen típusú fenék azt a hatást kelti, mintha alacsonyan helyezkedne el. Ahhoz, hogy egységesen kerek formájú popsit nyerj magadnak, melynek kontúrjai visszakerülnek a helyükre, olyan farmernadrágra kell bukkannod, mely kizárólag a hátsód lapos területét hangsúlyozza. Erre tökéletesen alkalmasak a szivar alakú zsebek, valamint a kissé ívelt szűkítő varrások. Ám fontos, hogy a zsebek ne vízszintesen helyezkedjenek el, hanem kissé ferdén. Amennyiben nagynak érzed a tomporod, maradj a divatos A-vonalú fazonok mellett.

Dia

 	Hogy el ne vesszen a lényeg!  	A boyfriend farmerek idén ősszel új erőre kapnak a divatban. Ám legfőbb hátrányuk, hogy pont a lényeg tűnik el bennük, vagyis a formás fenék. Amennyiben nem szeretnéd láthatatlanná varázsolni a büszkeségedet, a mély ülepű fazonokat hanyagold. Most egyépként is a kevésbé trottyos, egyenes szabás dívik. Emellett gombos, feltűnő zsebekkel, V-alakú farvarrással, illetve vastag, övbújtatós csípőrésszel hangsúlyozhatod a popsidat.

Hogy el ne vesszen a lényeg!

A boyfriend farmerek idén ősszel új erőre kapnak a divatban. Ám legfőbb hátrányuk, hogy pont a lényeg tűnik el bennük, vagyis a formás fenék. Amennyiben nem szeretnéd láthatatlanná varázsolni a büszkeségedet, a mély ülepű fazonokat hanyagold. Most egyépként is a kevésbé trottyos, egyenes szabás dívik. Emellett gombos, feltűnő zsebekkel, V-alakú farvarrással, illetve vastag, övbújtatós csípőrésszel hangsúlyozhatod a popsidat.

Blog.hu ajánló
Fotó: