Playmate of the Year 2012
Újra indul a Playboy szépségversenye
A Playboy legutóbbi két nyertese elmondja, miért fontos ez a cím, sőt tanácsot is adnak, ha jelentkeznél. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyar Playboy magazin jövőre is meghirdeti méltán híres versenyét, a Playmate of the Yeart. A legutóbbi két győztest, Metzker Vikit és Daniludisz Nikit felelt azokra a kérdésekre, hogy nekik mit jelentett a verseny, illetve mit tanácsolnak a mostani indulóknak.

Miért jelentkeztél a playmate-versenyre?

Niki

- Ismerősök győztek meg, hogy menjek el a castingra. Ha őszinte akarok lenni, először poénnak indult, nem vettem túl komolyan. Arra gondoltam, hogy odamegyek, és ha az általam elképzelt playboyos lányokat látom, akkor eljövök. De végül annyira tetszett a válogatás és az ott tapasztalt profizmus, hogy én is komolyan vettem a dolgot, és összeszedtem minden bátorságomat.

Viki

- Nagyon sokan mondták a környezetemben, hogy én pont ilyen playboy-típus vagyok, esélyem lehet, sőt akár meg is nyerhetem a versenyt. De én is hittem magamban, magabiztos voltam, különben azt hiszem nem indultam volna.

Milyen élményeket szereztél a verseny alatt?

Niki

- Az összes fotózást nagyon élveztem, örök élmények azok a helyek, ahova elmehettünk. A lányokkal is jó volt összehaverkodni, bár nem mondom azt, hogy a mai napig összejárunk, de van pár barátság, ami a mai napig tart. A stáb is nagyon jófej volt, élmény volt minden perc, amit a fotózásokon tölthettem.

Viki

- A Playmate of the Year előtt nem csináltam még aktképeket, bár fotóim már jelentek meg férfi magazinokban, és Nánási Palit is ismertem. Az, hogy teljesen le kellett vetkőzni, nekem is új élmény volt. De, hogy ne legyek zavarban, és oldódjanak a gátlásaim sokat segített stáb. A verseny alatt persze barátságok is szövődtek a közös élmények hatására. Igazából olyan hangulata volt, mint egy jó együtt táborozásnak.

Mennyiben változott meg az életed, miután megnyerted a Playmate of The Yeart?

Niki

- Nagy részben megváltoztatta az életemet, hogy én lettem az Év playmate-je. Addig kozmetikus voltam, a Playboynak köszönhetően ezt teljesen abbahagytam, azóta modellkedem, fotózásokra kapok felkéréseket. Remélem hamarosan beindul a külföldi karrierem is! Annyiban is megváltoztatott a playmate-verseny, hogy nagyobb lett az önbizalmam, és már nem vagyok annyira naiv, mint előtte. Viszont alapvetően nem változtam, nem lettem beképzelt, nem hordom fenn az orrom. Sok munkát, és kapcsolatokat köszönhetek a versenynek és a lapnak. Mindig szívesen szerepelek a Playboy címlapján.

Viki

- Miután megnyertem a versenyt, fenekestől felfordult az életem, tévéről tévére jártam: de nem mindent vállaltam el, amiről úgy éreztem, hogy nem illik a Playboy színvonalához, azt nem vállaltam el. Egyre több fotózásra kértek fel, még jobban felpörgött a modell karrierem, külföldi Playboyokban és neves magazinokban szerepeltem, és volt fotózásom Las Vegasban is. Most pedig versenyben vagyok a német Playboy Playmate of the Year címéért. A DJ-karrierem is beindult közben, nyomtam a zenét a las vegasi Playboy-clubban is, amit kevesen mondhatnak el magukról. De, ha megfelelő felkérést kapok, akkor szívesen vállalok fotózásokat külföldön és itthon is. A Playboynak soha nem mondok nemet, ez az újság az etalon.

Mit üzensz a Playmate of the Year 2012 versenyre jelentkezőknek?

Niki

- Legfőképpen azt üzenném, hogy legyen önbizalmuk, legyen bátorságuk jelentkezni! És bátorítanám a természetes idomokkal rendelkezőket is, jöjjenek, kövessék a példámat!

Viki

- Csak olyan lányok induljanak, akik komolyan veszik a playmate-versenyt, és céljai is vannak vele. Mindenkinek tudnia kell, ha nyer ő lesz a Playboy arca, ez komoly felelősség, de természetesen óriási lehetőség is. Szóval azt tanácsolnám, hogy csak olyan jelentkezzen, aki úgy érzi magáról, hogy külsőleg és belsőleg is megfelel a Playboy brandnek!

Ezt is szeretjük