Az Emily Párizsban 58 éves sztárja a valóságban is sikkes - A francia Philippine Leroy-Beaulieu nagyon stílusos
Az 58 éves, francia Philippine Leroy-Beaulieu nem csak Sylvie-ként elegáns és csinos. A való életben is kedveli a divatos szetteket.

philippine cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Emily Párizsban című sorozat óriási kedvenc a Netflixen, és bár a történet egyes részeit bőven éri kritika, az biztos, hogy a divatrajongók szívesen nézik a színes, sikkes szettekben pompázó Emilyt, Mindyt és Camille-t. És bár ők állnak leginkább a sztori középpontjában, van még valaki, aki biztos nem kerüli el az emberek figyelmét.

A Savoir párizsi vezetője, Sylvie szigorú, határozott, és néha kissé gonosznak tűnő karakterét egyszerűen nem lehet nem szeretni: egy vérbeli vezető, egy igazi végzet asszonya, és persze francia stílusikon is.

Az 58 éves Philippine Leroy-Beaulieu stílusa

Az őt alakító 58 éves színésznő, Philippine Leroy-Beaulieu az általa eljátszott szereplőhöz hasonlóan a való életben is nagyon csinos. Nem szereti a túlságosan kihívó szetteket, de mindig elegáns és sikkes. Több francia filmben játszott 1983 óta, és a Natalia című moziban is főszerepet kapott, amit az 1988-as cannes-i filmfesztiválon is vetítettek. A Netflix sorozatának köszönhetően még jobban megismerte a világ, ő pedig nemcsak az eseményeken, de az Instagramján is egyre többször mutatja meg divatos szettjeit.

Képek: Getty Images Hungary, Instagram/philippineleroybeaulieu.

Ezt is szeretjük