A 76 éves nő vagány szettjeit imádják a netezők: fantasztikusan ragyog az élénk ruhákban is

A koreai Park Makrye stílusáért milliónál is többen rajonganak.

korea grandma Park Makrye

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A 76 éves Park Makrye nem a nagymamák átlagos életét éli, és esze ágában sincs idősnek éreznie magát az otthon kényelmében. Vagány, csinos szettekben jelenik meg mindenhol, és le sem tagadhatná, mennyire élvezi az életet.

A koreai youtuber és influenszer mindennapjait több mint egymillióan követik, elbűvölő stílusú, vicces megnyilvánulásaiért tömegek rajonganak, csatornái kezelésében pedig unokája segít neki.

Mindenki stílusos és életvidám nagyija a fiatalokat is lenyűgözi, ahogy különös ruhákban feszít, sminkvideókat készít, vagy épp a hétköznapjaiba enged betekintést a nagyvilágnak.

Park Makrye stílusa

Bár Park Makrye szándékosan nem kíván szépségikon lenni, posztjai imádni valóak, kicsattannak a vidámságtól, egyszerűen ragyogó formában van. Jó látni, hogy valaki a 80-hoz közel is ennyire élvezi az életet, és a merész, színes szettektől sem riad vissza.

(Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.)

Nézz tovább: az Instagram legstílusosabb 60 feletti női

Színpompás szettek, merész összeállítások, a képekről is sugárzó erő, pozitivitás és életszeretet - ezek jellemzik az Insta legstílusosabb hölgyeit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük