Ajándékozz ragyogást a Pandorával! (x)
Elakadtál az ajándékvadászatban? Segítünk eligazodni a Pandora világában, a téli éjszakák fényeit idéző ékszerek közt biztos, megtalálod, amit keresel.

karácsonyi ékszer pandora
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek


Az utolsó munkanapok sűrűjében már bőszen tervezzük a karácsonyi menüt, miközben próbáljuk azt is fejben tartani, hogy kinek van már meg az ajándéka, és ki az, akinek még meg kell találnunk a tökéletes meglepetést. Ha még te sem értél az ajándékbeszerzés végére, ne keress tovább, segítünk megtalálni az igazit!

Az ünnepi időszakban a Pandora örömmel áll az ajándékvadászok rendelkezésére, hogy az ünnepek nagyszerűen teljenek. Egy kézzel megmunkált, ragyogó ékszer mindig tuti ajándéktipp, a 2020-as ünnepi Pandora Timeless-kollekció charmjai az éjszakai égbolt fényével csillognak, és az ünnepek hangulatát varázsolják viselőjük outfitjébe, így minden pillanatot még egy kicsit ragyogóbbá tesznek.

Mutasd az ajándékozottad – mi megmutatjuk, melyik ragyogó ékszer passzol a legjobban hozzá!

Az ünnepi időszakra készült csillogó ékszereket a fagyos tájak és az ünnepi fények inspirálták, a kollekció darabjai közt a könnyed elegancia, az időtlen design és a klasszikusok modern újraértelmezéseinek rajongóinak is találhatunk tökéletesen passzoló darabokat. A képzőművészet ihlette karkötők, nyakláncok, charmok, gyűrűk és fülbevalók tervezése során nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy stílusban egyaránt illeszkedjenek alkalmi és hétköznapi viselethez is.

Szikrázó hópehely – örök álmodozóknak

A Szikrázó hópehely darabokat a tél varázsa ihlette. A csillag alakú hópelyheket áttetsző kövekből formázták meg, a jeges táj szikrázását megidéző hópelyheket charm, fülbevaló, nyaklánc vagy gyűrű formában is választhatod.

A letisztult hópehelyforma és az áttetsző kristályok remekül illeszkednek a klasszikus sterling ezüst verzióhoz, vagy akár a Pandora Rose 14 karátos arannyal futtatott, egyedi fémötvözethez is.

Áttört csillagképek – modern kalandoroknak

A megajándékozottadnak még a csillagos ég se határ? A modern vonalvezetésű charmok lekerekített, áttört vonalai mentén áttetsző kövek formálják meg a csillagokat.

Válaszd az ajándékozottadhoz illő sterling ezüst vagy Pandora Rose 14 karátos arannyal futtatott verzióban, hogy viselője megmutathassa kalandvágyát, és hogy mennyire szereti a világegyetemet!

Jeges szépség – modern hercegnőknek 

A csillogó kövek mellett a modern dizájn és a klasszikus vonalak ötvözése teszi igazán egyedivé ezt a sterling ezüst fülbevalót, a ragyogást pedig 10 tok foglalatú, baguette csiszolású és 48 karmos foglalatú, áttetsző cirkónia garantálja.

Ez egy olyan fülbevaló, ami mellett senki nem megy el majd szó mellett, így olyanoknak ajánljuk, akik szívesen gyűjtik be a kiegészítőikre érkező dicséreteket.

Kék Időtlen elegancia – a klasszikusok rajongóinak 

Az Időtlen elegancia gyűrűk és fülbevalók ikonikus formáikkal és ragyogó kék színű, Duna csiszolású True Blue kristályokkal idézik a jeges tél varázsát és a karácsonyi ünnepek szép emlékeit.

A klasszikus vonalvezetésű ékszerek napjaink igényeihez is illeszkednek: 71%-ban újrahasznosított sterling ezüstből készülnek, új formatervezési és kézműves technikák bevetésével. 

Jégszilánkok charm – azoknak, akik folyton pörögnek 

A ragyogó Jégszilánkok charm tökéletes választás valaki olyannak, aki folyamatos pörgésben van, és igazi káoszkirálynő – más már rég nem látná át a rendszert, ő mégis biztos kézben tartja a dolgokat.

Biztosan elvarázsolja majd a Jégszilánkok charmok ragyogó köveinek örvénylése, neked már csak választanod kell az áttetsző és a tengerkék változatok közül.

Bármelyik ragyogó Pandora ékszert is választod, csakúgy, mint az ünnepeken született közös emlékek, a Pandora Timeless-kollekció darabjai kellemes meglepetést és éveken át tartó örömet szereznek majd, hiszen az ajándékkal kifejezett szeretet a kulcsa bármilyen emlékezetes alkalomnak.

(Képek forrása: Pandora)

Ezt is szeretjük