Fodrászszalon az otthonunkban: egészséges és gyönyörű haj Panasonic hajszárítókkal (x)
Professzionális fodrászati eljárásokat alkalmazhatunk otthon, ráadásul egy innovatív technológiának köszönhetően a hajunk egészségét sem kockáztatjuk.

hajszaritos feminas cover  2100x1400
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hideg időben elkerülhetetlen hajszárítás sajnos roncsolhatja a hajszálakat, főleg, ha nagyon magas fokozatra állítjuk a hajszárítót. A túl nagy hőhatás károsítja a hajszálak szerkezetét, fakóvá és töredezetté teszi őket. A hajszárítás a fejbőrünknek sem tesz jót, a forró levegő hatására a bőr kiszáradhat, a hámréteg sérülhet. Mindez hosszú távon hajhullást, fénytelen, egészségtelen hajszálakat eredményezhet. 

A hajszárítást természetesen nem tudjuk kiiktatni, hiszen szinte soha nincs időnk megvárni, hogy a hajunk magától megszáradjon, és ahhoz, hogy a fodrász által kialakított fazon megmaradjon, szintén hajszárítóra van szükség.

A Panasonic hajszárítók erre kínálnak megoldást: nemcsak a szalonhatást segítenek elérni, hanem kíméletesek a hajhoz és a fejbőrhöz is.

Száraz hajvégek helyett sérülésmentes, gyönyörű haj

A titok egyrészt az innovatív nanoe technológia, amely újra egészségessé és fényessé  varázsolja a hajat. A technológia olyan miniatűr vízrészecskéket állít elő, amelyek segítenek csökkenteni hajkárosodás látható jeleit: a kiálló, rakoncátlan hajszálakat, a haj szárazságát és a töredezett hajvégeket.

A speciális nanoe részecskék zártabbá teszik a hajszálak felületét, fényes, selymes és jobban kezelhető hajat eredményeznek. Elbánnak a statikus elektromossággal is, semlegesítik a pozitív töltést, így a haj nem száll, könnyen lesimítható. Mindezek mellett a nedvességben gazdag nanoe gondoskodik a fejbőr egészségéről is, megóvja a kiszáradástól.

A Panasonic mérnökei azonban nem elégedtek meg ennyivel. A Double Mineral* technológia ásványi ionokat juttat a hajba a hajszárító forró légáramtól különválasztott külső nyílásából. A hajszál felületét még zártabbá teszi, ezzel ápolt csillogást és védettséget biztosít a hajnak.

Fodrászszalon otthon

A Panasonic hajszárítók a profi fodrászatokban alkalmazott eljárásokat is elérhetővé teszik. Bekapcsoláskor mindig az ún. forró üzemmódban indulnak, teljesen vizes haj esetén ugyanis ez az ideális. Ezt egy fodrászati technika ihlette, mely során forró levegőt fújnak a hajra a hámsejtek irányában, majd hidegre váltva lehűtik a hajat. Ez a professzionális eljárás otthon is lehetővé teszi a szalonhatást és a frizura elkészítését.

hajszaritos feminas 840x560

Az innovatív megoldásokat megszállottan kutató japán márka szépségápolási termékeire is igaz, hogy számos, a használatot megkönnyítő újítást vezettek be a tervezésüknél. A Panasonic hajszárítók szűrője könnyen tisztítható, a por egy textillel letörölhető. Egyetlen csúsztatható kapcsolóval válthatunk a különféle levegő-hőmérsékletek között, és szabályozhatjuk a légmennyiséget, kímélve az ujjakat és a körmöket. A fogantyú becsukható, hogy a használaton kívüli hajszárító kis helyen is, akár a bőröndünkben is kényelmesen elférjen.

A csúcsminőség záloga: pénzvisszafizetési garancia

Természetesen a fentieket a gyakorlatban is érdemes letesztelni. Nincs kockázat: ha nem vagyunk elégedettek a Panasonic hajszárítónkkal, visszakérhetjük a termék árát. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy regisztráljuk a vásárlásunkat a Panasonic honlapján a vásárlástól számított 60 napon belül, megvárjuk a jóváhagyást, majd visszaküldjük a terméket. Ha a Panasonic részéről mindent rendben találnak, visszatérítik a termék árát.

*Double Mineral: Két cinkelektród által létrehozott ásványi ionok.

Képek forrása: Panasonic Corporation

Ezt is szeretjük