A legfinomabb parfümök
Ősszel a parfümök is változnak, erőteljesebb illatot kapnak. Kíváncsi vagy, mivel fűszerezhetnéd meg a hűvösebb hónapokat?

Dia

Itt az ősz, ilyenkor nem csak a divat, de a parfümök is változnak, erőteljesebbek lesznek az illatok. Ismerd meg az őszi kínálatot. Természetesen ajánlunk egy-két nyarat idéző illatot is.
Itt az ősz, ilyenkor nem csak a divat, de a parfümök is változnak, erőteljesebbek lesznek az illatok. Ismerd meg az őszi kínálatot. Természetesen ajánlunk egy-két nyarat idéző illatot is.

Dia

Pussy Deluxe Velvet KittenParticicáknak és éjjeli nagyvadaknak is tökéletes a Pussy Deluxe Velvet Kitten nevű illata. Az üveg igazi, forró budoárhangulatot áraszt, az édes illat pedig, melyben keveredik a licsi, a mandarin, a körte, a frézia és a vanília, a revük titokzatos világába repít.Kapcsolódó cikk:Szépségbazár: 4 szexi, vörös rúzs 3 ezer forint alatt! »

Pussy Deluxe Velvet Kitten

Particicáknak és éjjeli nagyvadaknak is tökéletes a Pussy Deluxe Velvet Kitten nevű illata. Az üveg igazi, forró budoárhangulatot áraszt, az édes illat pedig, melyben keveredik a licsi, a mandarin, a körte, a frézia és a vanília, a revük titokzatos világába repít.

Kapcsolódó cikk:
Szépségbazár: 4 szexi, vörös rúzs 3 ezer forint alatt! »

Dia

D&G - L'empératriceHa odavagy a tarot-kártyákért, melyek már évszázadok óta kísérik az embert, akkor be kell szerezned legalább egyet a Dolce&Gabbana új illatai közül. A parfümök a Nagy Arkánum egy-egy kártyalapját jelölik.A hármas az Uralkodónő, mely a divatház olvasatában az érzékiséget testesíti meg gyümölcsös-virágos illatával.

D&G - L'empératrice

Ha odavagy a tarot-kártyákért, melyek már évszázadok óta kísérik az embert, akkor be kell szerezned legalább egyet a Dolce&Gabbana új illatai közül. A parfümök a Nagy Arkánum egy-egy kártyalapját jelölik.
A hármas az Uralkodónő, mely a divatház olvasatában az érzékiséget testesíti meg gyümölcsös-virágos illatával.

Dia

D&G La LuneSzintén a tarot-sorozatból való a Holdat megtestesítő illat. A 18. lap a titokzatosságot, a rejtélyeket jelöli, de utal a nőiességre és a szerelemre is. Az illatban az igéző hatású liliom és a tubarózsa jelenik meg, de feltűnik a szantálfa és az íriszgyökér is.

D&G La Lune

Szintén a tarot-sorozatból való a Holdat megtestesítő illat. A 18. lap a titokzatosságot, a rejtélyeket jelöli, de utal a nőiességre és a szerelemre is. Az illatban az igéző hatású liliom és a tubarózsa jelenik meg, de feltűnik a szantálfa és az íriszgyökér is.

Dia

Calvin Klein - Secret ObsessionA Secret Obsession nő intenzív és fifikás, ultraszexi és buja. A parfümből áradó részegítő hullám a gyümölcsökkel, egzotikus virágokkal és fülledt, fás jegyekkel együtt őrjítően provokatív és szexi. A szilva és a fa drámai jelenléte a csábítás és a végletek elegye, csakúgy, mint a nő, aki viseli.Kapcsolódó cikk:4 szexi tipp, hogy te legyél a férfiak kedvence »

Calvin Klein - Secret Obsession

A Secret Obsession nő intenzív és fifikás, ultraszexi és buja. A parfümből áradó részegítő hullám a gyümölcsökkel, egzotikus virágokkal és fülledt, fás jegyekkel együtt őrjítően provokatív és szexi. A szilva és a fa drámai jelenléte a csábítás és a végletek elegye, csakúgy, mint a nő, aki viseli.

Kapcsolódó cikk:
4 szexi tipp, hogy te legyél a férfiak kedvence »

Dia

Jil Sander  - Jil
            Elegáns, jól felépített virágos, ámbrás kompozíció. A fejillatban a vibráló piros bors öleli körbe a levendulát és a mandarint, energiával és magabiztossággal fűszerezve meg azt. A virágos szívillat igen gazdag összetevőkben, az alapillat sármját a pézsma és vanília babok adják, érzékiségét pedig az ámbra biztosítja.

Jil Sander  - Jil

Elegáns, jól felépített virágos, ámbrás kompozíció. A fejillatban a vibráló piros bors öleli körbe a levendulát és a mandarint, energiával és magabiztossággal fűszerezve meg azt. A virágos szívillat igen gazdag összetevőkben, az alapillat sármját a pézsma és vanília babok adják, érzékiségét pedig az ámbra biztosítja.

Dia

Avon -  In Bloom by Reese Witherspoon Reese Witherspoon régóta az Avon arca, most azonban saját parfümöt tervezett a cég számára. A szirmos üvegben megbújó illat virágos, keleties, fás kompozíció, melyet a nőies virágjegyek uralnak: a fehér tea, a magnólia, a mimóza és az éjjel virágzó jázmin.

Avon -  In Bloom by Reese Witherspoon

Reese Witherspoon régóta az Avon arca, most azonban saját parfümöt tervezett a cég számára. A szirmos üvegben megbújó illat virágos, keleties, fás kompozíció, melyet a nőies virágjegyek uralnak: a fehér tea, a magnólia, a mimóza és az éjjel virágzó jázmin.

Dia

Avon - Spotlight A Spotlight - reflektorfény - arca Courteney Cox-Arquette. Kihívó és szikrázó illat, mely az egyedit, a különlegeset testesíti meg. A fejillat friss, citrusos aroma, a szívillatot tubarózsa, vízi fehér frézia és mimóza alkotja, míg az alapillat a szantálfa, a vetiver és egy csipet borostyánkristály illatfelhőjével kápráztat.Kapcsolódó sztár:Ilyen volt, ilyen lett - Courteney Cox »

Avon - Spotlight

A Spotlight - reflektorfény - arca Courteney Cox-Arquette. Kihívó és szikrázó illat, mely az egyedit, a különlegeset testesíti meg. A fejillat friss, citrusos aroma, a szívillatot tubarózsa, vízi fehér frézia és mimóza alkotja, míg az alapillat a szantálfa, a vetiver és egy csipet borostyánkristály illatfelhőjével kápráztat.

Kapcsolódó sztár:
Ilyen volt, ilyen lett - Courteney Cox »

Dia

Moschino - Cheap&Chic Light Clouds Az olasz divatház bohókás sorozatának legújabb tagja a nyári, bárányfelhős eget juttathatja eszedbe. A könnyű, virágos illatot ciklámen, lótuszvirág és rózsa alkotja, egy kevés barackkal és ámbrával. Bájos illat nappalra, ha nem akarod elfelejteni a nyarat.

Moschino - Cheap&Chic Light Clouds

Az olasz divatház bohókás sorozatának legújabb tagja a nyári, bárányfelhős eget juttathatja eszedbe. A könnyű, virágos illatot ciklámen, lótuszvirág és rózsa alkotja, egy kevés barackkal és ámbrával. Bájos illat nappalra, ha nem akarod elfelejteni a nyarat.

Dia

Carolina Herrera - CH A CH friss, keleties, virágos és édes illat. Carolina Herrera lánya alkotta meg a divatház számára, érzelmekkel és élményekkel dúsítva a végső kreációt. Az eredmény egy összetett és kiegyensúlyozott kompozíció. A fejjegy friss és citrusos olasz bergamott, grépfrút, szicíliai citrom, a szívjegy bolgár rózsa, jázmin, narancsvirág keveréke, az alapjegy pedig pézsmás-fás illat.

Carolina Herrera - CH

A CH friss, keleties, virágos és édes illat. Carolina Herrera lánya alkotta meg a divatház számára, érzelmekkel és élményekkel dúsítva a végső kreációt. Az eredmény egy összetett és kiegyensúlyozott kompozíció. A fejjegy friss és citrusos olasz bergamott, grépfrút, szicíliai citrom, a szívjegy bolgár rózsa, jázmin, narancsvirág keveréke, az alapjegy pedig pézsmás-fás illat.

Dia

Flora by Gucci A virágos nyarat idézi a Gucci legújabb illata, a Flora, melynek fő jellemzője a virágos illatvilág. Érzéki, kifinomult, minden más parfümtől könnyen megkülönböztethető. Az összetevők között megbúvó feszültség adja meg a parfüm nagyszerű egyensúlyát - fiatalság és könnyedség áll szemben az érzékiséggel és komolysággal.Kapcsolódó cikkek:Az 5 legfinomabb testpermet »

Flora by Gucci

A virágos nyarat idézi a Gucci legújabb illata, a Flora, melynek fő jellemzője a virágos illatvilág. Érzéki, kifinomult, minden más parfümtől könnyen megkülönböztethető. Az összetevők között megbúvó feszültség adja meg a parfüm nagyszerű egyensúlyát - fiatalság és könnyedség áll szemben az érzékiséggel és komolysággal.

Kapcsolódó cikkek:
Az 5 legfinomabb testpermet »

Dia

Lancome -  Hypnose Senses A Lancome legújabb illata rendkívül kifinomult, olyan, akár egy második bőr. A ciprus alkalmazása kifinomult és elegáns módszere az érzékiség, a nőiesség megformálásának. Értékes alapanyagok keverednek az illatban: osmanthus virág és pacsuli, melyek érzékiségükről és legendás minőségükről híresek. A vibráló és magával ragadó rózsabors teszi még ellenállhatatlanabbá ezt a csodálatosan érzéki parfümöt.

Lancome -  Hypnose Senses

A Lancome legújabb illata rendkívül kifinomult, olyan, akár egy második bőr. A ciprus alkalmazása kifinomult és elegáns módszere az érzékiség, a nőiesség megformálásának. Értékes alapanyagok keverednek az illatban: osmanthus virág és pacsuli, melyek érzékiségükről és legendás minőségükről híresek. A vibráló és magával ragadó rózsabors teszi még ellenállhatatlanabbá ezt a csodálatosan érzéki parfümöt.

Dia

Chloe A Chloé friss és nőies illat, és kifejezetten azoknak a szabad szellemű lányoknak készítették, akik alapvetően sikkesek, és büszkén viselik nőiességüket. Az illatot nem egy bizonyos nőtípus vagy hölgy ihlette, hanem sok-sok nő személyiségének esszenciája volt a múzsa az illatkreátor számára.

Chloe

A Chloé friss és nőies illat, és kifejezetten azoknak a szabad szellemű lányoknak készítették, akik alapvetően sikkesek, és büszkén viselik nőiességüket. Az illatot nem egy bizonyos nőtípus vagy hölgy ihlette, hanem sok-sok nő személyiségének esszenciája volt a múzsa az illatkreátor számára.

Dia

Lolita Lempicka - Sí Lolita A Sí Lolita a férfias fűszerjegyek nőies értelmezése. A bergamott és a mandarin friss, finom illatát a rózsaszín borsszemek fejjegyei hangsúlyozzák. A sárgaviola szívjegye felerősíti a szagosbükköny fűszeres illatát, a balzsamfa gyantája pedig az alapjegyben ad fűszeres érzetet.Kapcsolódó cikk:5 csodálatos illatú, bőrmegújító testápoló »

Lolita Lempicka - Sí Lolita

A Sí Lolita a férfias fűszerjegyek nőies értelmezése. A bergamott és a mandarin friss, finom illatát a rózsaszín borsszemek fejjegyei hangsúlyozzák. A sárgaviola szívjegye felerősíti a szagosbükköny fűszeres illatát, a balzsamfa gyantája pedig az alapjegyben ad fűszeres érzetet.

Kapcsolódó cikk:
5 csodálatos illatú, bőrmegújító testápoló »

Dia

Bulgari - BLV Pozitív illat, mely összehozza az ellentéteket: frissesség és természetesség az egyik oldalon, illetve intenzív parfümhatás a másikon. A parfümben az ibolya könnyed és fagyos mandarinnal keveredik, majd mellé érkezik az írisz, az ámbra és a pacsuli.

Bulgari - BLV

Pozitív illat, mely összehozza az ellentéteket: frissesség és természetesség az egyik oldalon, illetve intenzív parfümhatás a másikon. A parfümben az ibolya könnyed és fagyos mandarinnal keveredik, majd mellé érkezik az írisz, az ámbra és a pacsuli.
Ezt is szeretjük
Szerző: Fehér Ági
Fotó: