Őszi divat 2015
Fotókon a divatszínek, ékszerek és kiegészítők
Most gyorsan képbe kerülhetsz az aktuális divatszínekkel. Hozd ki a maximumot magadból!

Dia

	Marsala	Ez az egzotikus nevű, borvörös árnyalat az idei év abszolút vezető divatszíne, amely nyugalmat és magabiztos nőiességet áraszt.	Ha megtetszett ez a mély és hívogató szín, kattints, és nézd meg a marszala színű ékszereinket!

Marsala

Ez az egzotikus nevű, borvörös árnyalat az idei év abszolút vezető divatszíne, amely nyugalmat és magabiztos nőiességet áraszt.

Ha megtetszett ez a mély és hívogató szín, kattints, és nézd meg a marszala színű ékszereinket!

Dia

	Ametiszt	Új szín a divat palettán, amely vibráló, misztikus energiákat hoz a hétköznapokba. Ez a szín azok kedvence lesz, akik szeretik a letisztult és egyedi dolgokat, gondolkodásukat pedig minden pillanatban kreativitás járja át.	Csodaszép ametiszt ékszereket találsz őszi ékszerkollekciónkban!

Ametiszt

Új szín a divat palettán, amely vibráló, misztikus energiákat hoz a hétköznapokba. Ez a szín azok kedvence lesz, akik szeretik a letisztult és egyedi dolgokat, gondolkodásukat pedig minden pillanatban kreativitás járja át.

Csodaszép ametiszt ékszereket találsz őszi ékszerkollekciónkban!

Dia

	Tengerkék	A visszafogott, kicsit szürkés felhanggal rendelkező tengerkék a trópusi tengeröblök vizét juttathatja eszedbe a hűvös napokon is. Pihentető és elgondolkodtató szín, amely szinte minden nőnek jól áll.	A tenger hangulatát te is magadon viselheted ékszer formájában. Nézd meg a csillogó vízfelszínt idéző ékszereinket!

Tengerkék

A visszafogott, kicsit szürkés felhanggal rendelkező tengerkék a trópusi tengeröblök vizét juttathatja eszedbe a hűvös napokon is. Pihentető és elgondolkodtató szín, amely szinte minden nőnek jól áll.

A tenger hangulatát te is magadon viselheted ékszer formájában. Nézd meg a csillogó vízfelszínt idéző ékszereinket!

Dia

	Tompa mustársárga	Ez a nap melegségét életedbe csempésző szín tápláló energiaként és kényelmet nyújtó menedékként segít majd át a borús napokon is.	Viseld magadon ezt a gyönyörű, őszi napfényt ékszereink segítségével!

Tompa mustársárga

Ez a nap melegségét életedbe csempésző szín tápláló energiaként és kényelmet nyújtó menedékként segít majd át a borús napokon is.

Viseld magadon ezt a gyönyörű, őszi napfényt ékszereink segítségével!

Dia

	Fűszernövények zöldje	A szárított fűszernövényeket idéző pasztellzöld a biokertészetek egészségorientált gondolkodását hordozza, amely idén eleganciával töltődik és megszabadul korábbi katonai jellegétől.	Ha te is a természet megszállottja vagy, mindenképp szerezz be egy ilyen ékszert!

Fűszernövények zöldje

A szárított fűszernövényeket idéző pasztellzöld a biokertészetek egészségorientált gondolkodását hordozza, amely idén eleganciával töltődik és megszabadul korábbi katonai jellegétől.

Ha te is a természet megszállottja vagy, mindenképp szerezz be egy ilyen ékszert!

Dia

	Rózsás narancs	Vidám, lágy szín, amely megtölti ruhatáradat élettel, gyengéden határozott megjelenést kölcsönözve számodra.	Rózsás tónusú narancs ékszereinket ide kattintva találod!

Rózsás narancs

Vidám, lágy szín, amely megtölti ruhatáradat élettel, gyengéden határozott megjelenést kölcsönözve számodra.

Rózsás tónusú narancs ékszereinket ide kattintva találod!

Dia

	Kasmír rózsaszín	Végtelenül nőies szín, amely ezúttal nem kislányos bájjal, hanem eleganciával töltődik. Romantikus, ugyanakkor nem naiv, hanem a tudatos, finom nők színévé válik.	Ebben az árnyalatban is számos gyönyörű ékszert találsz nálunk, kattints, és nézd meg most!

Kasmír rózsaszín

Végtelenül nőies szín, amely ezúttal nem kislányos bájjal, hanem eleganciával töltődik. Romantikus, ugyanakkor nem naiv, hanem a tudatos, finom nők színévé válik.

Ebben az árnyalatban is számos gyönyörű ékszert találsz nálunk, kattints, és nézd meg most!

Ezt is szeretjük
Szerző: Bugya Brigi
Fotó: