13 alakjavító divatötlet hidegben

Dia

 	Vastag pulóver 	Bár a hidegben jó, ha a pulcsi minél melegebb és bolyhosabb, nem árt vigyázni. Ha az anyag túl vastag, akkor bizony pufókabbnak láttatja viselőjét a valóságosnál. Viselj vékonyabb darabokat trikóval, így nem lehet belőle probléma. 	 	 

Vastag pulóver

Bár a hidegben jó, ha a pulcsi minél melegebb és bolyhosabb, nem árt vigyázni. Ha az anyag túl vastag, akkor bizony pufókabbnak láttatja viselőjét a valóságosnál. Viselj vékonyabb darabokat trikóval, így nem lehet belőle probléma.


 

Dia

 	Garbó 	A garbó tökéletes darab, ha úgy ítéled meg, hogy mellben kissé túl bőkezű volt veled a természet. Ez a praktikus darab nagyon nőies, blézer alá és magában is tökéletes. 	Kapcsolódó cikk: 	A legszexibb alakjavító ruhadarabok »

Garbó

A garbó tökéletes darab, ha úgy ítéled meg, hogy mellben kissé túl bőkezű volt veled a természet. Ez a praktikus darab nagyon nőies, blézer alá és magában is tökéletes.

Kapcsolódó cikk:
A legszexibb alakjavító ruhadarabok »

Dia

 	Csíkok vízszintesen 	Ha nem attól szenvedsz, mert túl dús a kebled, hanem túlzottan fiúsnak találod a felsőtestedet, akkor vesd be az egyik legegyszerűbb optikai trükköt, a vízszintes csíkozást. A vonalak szélesítik a mellkast. Mivel feltűnő mintáról van szó, ha az alsó régióról szeretnéd elterelni a figyelmet, akkor is tökéletes.

Csíkok vízszintesen

Ha nem attól szenvedsz, mert túl dús a kebled, hanem túlzottan fiúsnak találod a felsőtestedet, akkor vesd be az egyik legegyszerűbb optikai trükköt, a vízszintes csíkozást. A vonalak szélesítik a mellkast. Mivel feltűnő mintáról van szó, ha az alsó régióról szeretnéd elterelni a figyelmet, akkor is tökéletes.

Dia

 	Világos színek 	Ha nem elcsalni, hanem hozzáadni szeretnél néhány kilót a látványhoz, akkor alkalmazd a fehér erősítő tulajdonságát. Egy világos blézer sokat segíthet, ráadásul nagyon sok szetthez viselhető.

Világos színek

Ha nem elcsalni, hanem hozzáadni szeretnél néhány kilót a látványhoz, akkor alkalmazd a fehér erősítő tulajdonságát. Egy világos blézer sokat segíthet, ráadásul nagyon sok szetthez viselhető.

Dia

 	Tunika 	Az elmúlt év nagy slágere nem megy ki a divatból, nem véletlenül. Tökéletes ápol és eltakar ruhadarab, ráadásul nagyon nőies. Viselhető leggings-szel vagy farmerral, elrejti az elrejteni valót.

Tunika

Az elmúlt év nagy slágere nem megy ki a divatból, nem véletlenül. Tökéletes ápol és eltakar ruhadarab, ráadásul nagyon nőies. Viselhető leggings-szel vagy farmerral, elrejti az elrejteni valót.

Dia

 	Mell alatt szabottan 	Ha a sok koktél keze nyomát hagyta derék- és hastájon, a mell alatt szabott, A-vonalú ruhák nagy barátaid lehetnek a hidegebb időben. Ebből a szabásból készülhet tunika, de rövidebb felső is, a lényeg, hogy a laza szabás és a hosszanti redők remekül takarnak.

Mell alatt szabottan

Ha a sok koktél keze nyomát hagyta derék- és hastájon, a mell alatt szabott, A-vonalú ruhák nagy barátaid lehetnek a hidegebb időben. Ebből a szabásból készülhet tunika, de rövidebb felső is, a lényeg, hogy a laza szabás és a hosszanti redők remekül takarnak.

Dia

 	A-vonal 	Nem csupán felsőknél, de szoknyában is ideális alakjavító az A-vonalú szabás. Ha térdig ér, magasabbnak mutat, a merevebb anyagból készült darabok pedig jótékonyan elterelik a hangsúlyt a popsiról.

A-vonal

Nem csupán felsőknél, de szoknyában is ideális alakjavító az A-vonalú szabás. Ha térdig ér, magasabbnak mutat, a merevebb anyagból készült darabok pedig jótékonyan elterelik a hangsúlyt a popsiról.

Dia

 	Derékhangsúly 	A darázsderék szinte minden korban az ideális női alak jellemzője volt. Szerencsére ehhez nem kell nádszálkarcsúnak lenni, ugyanakkor nem árt egy övvel hangsúlyozni a területet. Ha az öv feltűnő, eltereli más testrészekről a figyelmet.

Derékhangsúly

A darázsderék szinte minden korban az ideális női alak jellemzője volt. Szerencsére ehhez nem kell nádszálkarcsúnak lenni, ugyanakkor nem árt egy övvel hangsúlyozni a területet. Ha az öv feltűnő, eltereli más testrészekről a figyelmet.

Dia

 	Ballonkabát 	Ez a férfias szabású, mégis hipernőies darab nyújtja az alakot, az öv hangsúlyozza a derekat. Arra ügyelj, hogy tökéletesen passzoljon rád, ne lógjon, és vállban is illeszkedjen. Ha alacsony vagy, akkor a kabát ne érjen a térded alá.

Ballonkabát

Ez a férfias szabású, mégis hipernőies darab nyújtja az alakot, az öv hangsúlyozza a derekat. Arra ügyelj, hogy tökéletesen passzoljon rád, ne lógjon, és vállban is illeszkedjen. Ha alacsony vagy, akkor a kabát ne érjen a térded alá.

Dia

 	Kabátgondok 	A kabát az idő hűvösre fordultával kötelező elem. Aki súlyfelesleggel rendelkezik, az pontosan tudja, hogy nehéz olyan darabot találni, ami nem teszi még pufibbá a viselőjét. A szövetkabát mindig jobb, mint a pufidzsekik, a fekete pedig mindig slankít. Nagydarab hölgyeknek nem ajánlott a hangsúlyos gallér.

Kabátgondok

A kabát az idő hűvösre fordultával kötelező elem. Aki súlyfelesleggel rendelkezik, az pontosan tudja, hogy nehéz olyan darabot találni, ami nem teszi még pufibbá a viselőjét. A szövetkabát mindig jobb, mint a pufidzsekik, a fekete pedig mindig slankít. Nagydarab hölgyeknek nem ajánlott a hangsúlyos gallér.

Dia

 	Pici lányoknak 	Ha alacsony vagy, akkor sem kell lemondanod a klasszikus fazonról, csupán válassz olyat, ami combközépig vagy derékig ér. A hosszú, magas sarkú csizma magasabbnak és karcsúbbnak mutat a valóságosnál, így érdemes egy szép darabot beszerezni. 	 

Pici lányoknak

Ha alacsony vagy, akkor sem kell lemondanod a klasszikus fazonról, csupán válassz olyat, ami combközépig vagy derékig ér. A hosszú, magas sarkú csizma magasabbnak és karcsúbbnak mutat a valóságosnál, így érdemes egy szép darabot beszerezni.
 

Dia

 	Egy egyszerű sál 	A sál vagy stóla nemcsak melegít, de remek fegyver lehet az elterelő hadműveletek során, különösen, ha élénk színű. Egy semleges öltözéken rögtön magára vonja a szemet, eltereli a figyelmet a kritikus alsóbb régiókról.

Egy egyszerű sál

A sál vagy stóla nemcsak melegít, de remek fegyver lehet az elterelő hadműveletek során, különösen, ha élénk színű. Egy semleges öltözéken rögtön magára vonja a szemet, eltereli a figyelmet a kritikus alsóbb régiókról.

Dia

 	Kalap 	Újabban ismét divatba jöttek a kalapok, és az élénk színű sálhoz hasonlóan elterelő, szemvonzó tulajdonságukat érdemes kihasználni. Az arcra emelik a tekintetet, így aztán remek lehetőség nyílik arra, hogy a karima alól csábos pillantásokat küldj.

Kalap

Újabban ismét divatba jöttek a kalapok, és az élénk színű sálhoz hasonlóan elterelő, szemvonzó tulajdonságukat érdemes kihasználni. Az arcra emelik a tekintetet, így aztán remek lehetőség nyílik arra, hogy a karima alól csábos pillantásokat küldj.

Dia

 	Magas sarok 	A magas saroknál jobb alakjavítót sajnos még nem találtak fel. Nyújtja a lábat, magasít, és nagyon nőiessé teszi a járást. Szerencsére a platformos cipők nem is kényelmetlenek, így nem kell lemondanod a szép lábbelikről akkor sem, ha eddig úgy érezted, egy lépést sem tudsz megtenni bennük. 	 	 

Magas sarok

A magas saroknál jobb alakjavítót sajnos még nem találtak fel. Nyújtja a lábat, magasít, és nagyon nőiessé teszi a járást. Szerencsére a platformos cipők nem is kényelmetlenek, így nem kell lemondanod a szép lábbelikről akkor sem, ha eddig úgy érezted, egy lépést sem tudsz megtenni bennük.


 

Ezt is szeretjük
Fotó: