Helló, ősz! (x)
Az év utolsó negyedéve a kísérletezésről szól!

A146.21 Szépségkampány Femina 2100x1400px 02.png
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavasszal minden virágba és pasztellbe borul, nyáron pedig csak minimális sminket használunk, addig a hidegebb hónapok a drámai árnyalatokról, a klasszikus trendekről szólnak. Itt az idő, hogy a bronzosítót és a neonszíneket szabadságra küldjük!

Ragyogó bőr

A kisebb-nagyobb bőrhibák minden korosztályt érintenek: a fiatalok körében a pattanások, míg 30 felett az apróbb szarkalábak ellen küzdünk. A bőr megfelelő előkészítése elengedhetetlen ahhoz, hogy a sminkünk természetes hatást keltsen: a tisztítást kövesse a hidratálás, majd a primer felvitele. Minél alaposabban előkészítjük az arcunkat a sminkelés előtt, a végeredmény annál ragyogóbb lesz!

A146.21 Szépségkampány Femina 2100x1400px 01.png
  • Az arc megtisztítása elengedhetetlen reggel és este - a nap során lerakódott szennyeződések és smink eltávolítása rendkívül fontos ahhoz, hogy kitisztítsuk az eltömődött pórusokat.
  • Kerüljük a magas alkoholtartalmú termékeket, mert szárítják a bőrt.
  • Válasszunk a bőrtípusunkhoz megfelelő UVA-szűrős hidratáló arckrémet. Fontos megjegyeznünk, hogy nem csak nyáron, hanem egész évben ügyelnünk kell a fényvédelemre!

Egyenletes fedés

A korrektor segítségével fedjük el az arc egyenletlenségeit. A vastag alapozóréteget mindenképp kerüljük, ugyanis a bőr képtelen alatta lélegezni, és ez hosszú távon gyulladásokhoz vezethet. Az alverde Professional alapozó stick kandelilla- és karnaubaviasszal gazdagított formulája lágyan olvad a bőrön, és segít csökkenteni az arc csillogását. 

A146.21 Szépségkampány Femina 840x560px 03.png

A látványos kontúrok ideje múlni látszik, így csupán az arccsont alá, egészen a halántékig, valamint a homlok jobb és bal szélére vigyük fel. A fixáláshoz használjunk púdert, amely egységes finisht kölcsönöz az egész sminknek. A kompakt púderből érdemes a színtelen verziót választanunk, melynek előnye, hogy valamennyi bőrtónushoz illik, és ha szükséges, naponta többször is felvihetjük, elkerülve a maszkhatást. 

Őszi színkavalkád

Míg nyáron a friss és vibráló sminkeket részesítjük előnyben, addig az ősz derekán a természetből nyerjük az inspirációt: a borongós kékes égbolt, a fák narancs, bordó és pirosas levelei, a gesztenye barnája mind visszaköszönnek a sminktrendekben is. 

A146.21 Szépségkampány Femina 840x560px 02.png

Tipp: figyeld csak meg, hogy mennyire jól passzolnak a hangsúlyos szemsminkhez a rózsás árnyalatú rúzsok! Nem kell, hogy az egész ajkad átszínezd, elég csupán, ha az ujjaddal ütögetsz ajkaidra egy kevés színt. Az alverde Elegant Style ajakrúzs értékes viaszokkal és olajokkal ápolja az ajakbőrt, így a hidratálásról sem kell külön gondoskodnod.

A146.21 Szépségkampány Femina 840x560px 01.png
Hetente frissülő szépségtippekkel találkozhatsz a dm social media felületein, többek között hajápolási, bőrápolási, körömápolási és sminktrendekkel kapcsolatban. Legyen szó színekről, formákról, stílusokról nálunk biztosan találkozhatsz vele. Csatlakozz a közösségimédia-felületeinkhez, és tarts velünk interaktív, ÉLŐ bejelentkezéseken hétről hétre! Tedd fel azokat a kérdéseket, amelyek foglalkoztatnak a szépségápolás témájával kapcsolatban!

(Képek forrása: dm.kft)

Ezt is szeretjük