8 őszi kabátfazon, amiben egy számmal karcsúbbnak látszol
A kabát sarkalatos kérdés, ha valakin van némi súlyfelesleg. Elmondjuk, milyet válassz!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Már végérvényesen beköszöntött a hűvös idő, itt az ideje kabátot venni. Van, aki örül ennek, mert a kabát ápol és eltakar, de van, aki kifejezetten bánkódik, mert nehezen talál olyan modellt, melyben nem néz ki kissé pufinak.

Azonban egy jó fazon kiválasztásával nemhogy nem tűnsz majd kerekebbnek, de még egy számmal kisebbnek is mutathatja az alakod.

De milyen is ez a csodakabátfazon? A lényeg a furfangos, karcsúsított szabás, abból is a derékban megkötős változat. A hatást fokozhatod, ha hosszabb fazonú kabátot választasz, hiszen az nyújtja az alakod. A vastag, bolyhos anyagokat kerüld, mert az ilyen kabátoknak mindig kissé mackósító hatásuk van. Ha fázós vagy, akkor inkább a jó szélfogó tulajdonságra és a vékony, de melegen tartó bélésre figyelj a vásárlásnál.

Az alábbi galériában összegyűjtöttünk pár olyan kabátot, mely nemcsak szuperdivatos, de tuti biztos karcsúsító hatást ér el vele az, aki ezek közül választ.

Gyönyörű plus size modellek

Nézd meg azokat a modelleket, akik nem piszkafák. Alábbi képgalériánkban csinos, hús-vér nőket láthatsz, akik szeretik, hogy teltek, és imádnak nőiesen öltözködni.

Ezt is szeretjük