Ez a tél legdivatosabb frufruja: a nőies fazon nagyon menő volt a 2000-es években is

Nőies, játékos és bohém is egyben a téli szezon kedvenc frufruja.

swoop frufru cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A frufru az elmúlt években ismét egyre divatosabb lett. Tavaly óta hódítanak a rövidebb, újszerű fazonok, de a göndör, bohém változatok is a trendek élére kerültek.

Idén, úgy tűnik, egy kicsit modernebb köntösben visszatért egy olyan vágás is, mely a 90-es évek végén és a 2000-es években is nagyon menőnek számított.

Az oldalra húzott frufrunál nincs divatosabb

A téli szezon legsikkesebbje egyértelműen a lazán oldalra fésült fazon, amit a neten leginkább swoop frufruként emlegetnek. 15-20 évvel ezelőtt szinte az összes sztár kipróbálta, ám az elmúlt időszakban viszonylag kevesen viselték, most mégis újra óriási kedvencnek számít. És a legjobb, hogy akkor is remek megoldás, ha éppen növesztenéd elöl a hajadat, hiszen átmeneti frizuraként is tökéletes, sőt hullámos és göndör fürtökből egyaránt jól mutat.

Akkor lesz most a legdivatosabb, ha a kissé ritkított, tincsekben leomló hajat húzod lazán oldalra. Így garantált a játékos, fiatalos hatás, ráadásul a kemény, szögletesebb arcvonásokat is lágyítja ez a vágás.

frufru 1
Fotó: Getty Images Hungary

A cikk az ajánló után folytatódik

Rövid, tépett tincsekkel is remekül fest, és franciásan sikkes külsőt eredményez. Nemcsak szögletes, hanem hosszúkás archoz is szuper választás a ritkított fazon. A szív alakú és a kerek fejformákhoz a dúsabb változat passzol a leginkább.

frufru 2
Fotó: Pinterest

Nagyon nőies, ha a long bobhoz, valamint a hosszú frizurákhoz egy tömött, fokozatos fazont választasz, mely enyhén belelóg az arcodba. Arra mindenképp figyelj, hogy a szemedet ne takarják el túlságosan a tincsek, mert hosszú távon zavaró lehet a hétköznapokban. 

Cesar DeLeon Ramirez fodrász elárulta, a formázás sem okoz majd túl sok problémát. Az erősen tépett fazonba elég beletúrni és oldalra húzni, a dúsabb változat esetén pedig csupán egy kis hajhabot vagy formázókrémet kell használnod, majd beszárítanod a frufrut. Reggel hajvasalóval is rásegíthetsz, ha elaludtad a hajadat.

frufru 3
Fotó: Pinterest

Az oldalra fésült frufru szinte bármilyen vágáshoz és hajhosszhoz passzol, csak meg kell találnod a hozzád leginkább illő változatot. Sokat segít, ha nézelődsz egy picit a Pinteresten, vagy megkérdezed a fodrászod véleményét a nagy döntés előtt. 

Milyen arcformához milyen frufrut válassz?

Ha az oldalra fésült frufrun kívül is nézelődnél még a fazonok között, a következő képeken szuper inspirációkat találhatsz. Mutatjuk, melyik arcformához melyik vágás a legelőnyösebb.

Képek: Getty Images Hungary, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest.

Ezt is szeretjük