A legjobb arcápoló termékek körképe 5000 forint alatt: drogériában is beszerezheted őket
Pár ezer forintból is össze lehet állítani a tökéletes arcápolási rutint.

arcápoló-termékek-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az arc ápolása mindig is kiemelt szerepet kapott, hiszen ez az a testrészünk, ami mindig szem előtt van. A jól alkalmazott, megfelelő minőségű termékek és a folyamatos használatuk akár később kialakuló problémákat is megelőzhetnek, így érdemes minél előbb beépíteni őket az arcápolási rutin részeként.

A szakemberek és kozmetikusok is egyetértenek abban, hogy bár a megfelelő arcápoló termékek kiválasztása nagyon fontos, a rutin kialakításának legfontosabb pontja a fényvédő, amit ajánlott mindennap használni. Ez télen-nyáron megvédi a bőrt a káros UV-sugárzástól, és a pigmentfoltok, ráncok kialakulásának esélyét is csökkenti.

Olcsó, mégis megbízható arcápolási termékek

A fényvédő mellett szintén erősen ajánlott olyan termékeket választani, amik a lehető legtermészetesebb anyagokból készültek, kevés mesterséges összetevő található bennük, és a legjobb, ha parfüm- és illatmentesek, így ugyanis sokkal kevesebb az esélye az irritációnak és érzékenységnek. Ezen szempontok figyelembe vétele után már csak azzal kell törődni, hogy az egyedi panaszra legjobb megoldást nyújtó kozmetikum kerüljön a kosárba, és itt sok esetben nem is kell több tízezer forintos tételekre gondolni.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük