A legnőiesebb egyberuhák testalkatra szabva
Nincs szexibb egy valódi ruhánál, mely finoman öleli körbe az alakodat.

Dia

 	Fiús, filigrán testalkatra  	Nemcsak vízszintes és kaotikus mintákkal teheted nőiesebbé a vonalaidat, hanem a megfelelő fazonkialakítással is. A melldomborító és csípőkerekítő fodrok fényes anyaggal kombinálva hangsúlyosabbá varázsolják a háttérbe szoruló idomaidat. Ugyanezt a hatást érheted el a karcsú derekadat kiemelő, tulipánfazonú ruhákkal.

Fiús, filigrán testalkatra

Nemcsak vízszintes és kaotikus mintákkal teheted nőiesebbé a vonalaidat, hanem a megfelelő fazonkialakítással is. A melldomborító és csípőkerekítő fodrok fényes anyaggal kombinálva hangsúlyosabbá varázsolják a háttérbe szoruló idomaidat. Ugyanezt a hatást érheted el a karcsú derekadat kiemelő, tulipánfazonú ruhákkal.

Dia

	Derékhangsúlyozó ruhák	A derekadra kétféle szabással is felhívhatod a figyelmet: a vállcsúcstól szűkülő vonalakat bezáró, lefelé kiszélesedő ruhafazonok, illetve az átlapolt megoldások garantáltan karcsúbb sziluettet eredményeznek.

Derékhangsúlyozó ruhák

A derekadra kétféle szabással is felhívhatod a figyelmet: a vállcsúcstól szűkülő vonalakat bezáró, lefelé kiszélesedő ruhafazonok, illetve az átlapolt megoldások garantáltan karcsúbb sziluettet eredményeznek.

Dia

	Körte testalkatra	A széles csípőd leplezésére a körszoknyás ruhakreációk a legalkalmasabbak. Választhatsz egyszínű, derékban ráncolt fazont, mely hosszanti redőivel slankít, vagy fokozhatod a hatást egy kontrasztos ruhával, mely felül mintás, alul sötét árnyalatú.

Körte testalkatra

A széles csípőd leplezésére a körszoknyás ruhakreációk a legalkalmasabbak. Választhatsz egyszínű, derékban ráncolt fazont, mely hosszanti redőivel slankít, vagy fokozhatod a hatást egy kontrasztos ruhával, mely felül mintás, alul sötét árnyalatú.

Dia

 	Ha vastag a lábad  	A karcsúbb vádlik érdekében optikailag meg kell nyújtanod az alakodat. Olyan ruhák felé kacsintgass, melyeknek magasan van a derékszűkítése, vagy átlós dekoltázzsal felfelé vezetik a tekintetet. A szoknyarész lehet redőzött vagy pliszírozott, a lényeg, hogy térdig érjen és A-vonalban kiszélesedjen.

Ha vastag a lábad

A karcsúbb vádlik érdekében optikailag meg kell nyújtanod az alakodat. Olyan ruhák felé kacsintgass, melyeknek magasan van a derékszűkítése, vagy átlós dekoltázzsal felfelé vezetik a tekintetet. A szoknyarész lehet redőzött vagy pliszírozott, a lényeg, hogy térdig érjen és A-vonalban kiszélesedjen.

Dia

 	Homokóra testalkatra  	Arányos alkatodat - még ha kicsit teltebb is - nem kell bő ruhákba rejtened. A lenge anyagú, derékhangsúlyos fazonokat neked találták ki, melyekkel finoman a mellbőségedet is kiemelheted. Amennyiben feszesek a vonalaid, ne törődj a méreteiddel, vállald fel nőiességedet egy szűk, dögös kreációban.

Homokóra testalkatra

Arányos alkatodat - még ha kicsit teltebb is - nem kell bő ruhákba rejtened. A lenge anyagú, derékhangsúlyos fazonokat neked találták ki, melyekkel finoman a mellbőségedet is kiemelheted. Amennyiben feszesek a vonalaid, ne törődj a méreteiddel, vállald fel nőiességedet egy szűk, dögös kreációban.

Dia

	Pocakleplező fazonok	A hasadon éktelenkő úszógumikat könnyedén elfedheted egy empire-szabású vagy A-vonalú ruhával. Az előbbivel inkább a dekoltázsodra terelheted a figyelmet, az utóbbi pedig a lábaidat hangsúlyozhatja, ha azokra büszke vagy. A hosszanti redőzés és a finoman lebbenő anyag itt is fontos szerepet tölt be.	 

Pocakleplező fazonok

A hasadon éktelenkő úszógumikat könnyedén elfedheted egy empire-szabású vagy A-vonalú ruhával. Az előbbivel inkább a dekoltázsodra terelheted a figyelmet, az utóbbi pedig a lábaidat hangsúlyozhatja, ha azokra büszke vagy. A hosszanti redőzés és a finoman lebbenő anyag itt is fontos szerepet tölt be.
 

Dia

	Alma testalkatra	A molett testalkat legjobb barátai az A-vonalú és a zsákfazonú ruhák. A zsák szó láttán ne ess kétségbe, hiszen az erős kifejezés egy rendkívül divatos és csinos ruhatípust takar, amit idén alkattól függetlenül mindenki szívesen visel majd. Vidám árnyalatokkal és kiegészítőkkel még bájosabbá teheted a megjelenésedet.

Alma testalkatra

A molett testalkat legjobb barátai az A-vonalú és a zsákfazonú ruhák. A zsák szó láttán ne ess kétségbe, hiszen az erős kifejezés egy rendkívül divatos és csinos ruhatípust takar, amit idén alkattól függetlenül mindenki szívesen visel majd. Vidám árnyalatokkal és kiegészítőkkel még bájosabbá teheted a megjelenésedet.

Dia

 	Ha vastag a karod  	Akár hosszú, akár rövid ujjú ruha mellett döntesz, egy kis csalafintasággal könnyedén korrigálhatod a problémádat. Fókuszálj a most divatos pillangó- és tölcsérujjú megoldásokra, illetve a könnyedebb anyagú fazonokra. A hetvenes éveket idéző passzrészes, bő karöltőjű kialakítások is előnyösek számodra. 	 

Ha vastag a karod

Akár hosszú, akár rövid ujjú ruha mellett döntesz, egy kis csalafintasággal könnyedén korrigálhatod a problémádat. Fókuszálj a most divatos pillangó- és tölcsérujjú megoldásokra, illetve a könnyedebb anyagú fazonokra. A hetvenes éveket idéző passzrészes, bő karöltőjű kialakítások is előnyösek számodra.
 

Dia

 	Ha széles a vállad  	A sportos, robusztus testalkat gyakori problémája a szögletes, erős vállszerkezet, melynek szélességén félvállas, átlós dekoltázsú ruhákkal finomíthatsz. A lágyan redőző anyagok szintén kecsesebbé teszik a sziluetted.

Ha széles a vállad

A sportos, robusztus testalkat gyakori problémája a szögletes, erős vállszerkezet, melynek szélességén félvállas, átlós dekoltázsú ruhákkal finomíthatsz. A lágyan redőző anyagok szintén kecsesebbé teszik a sziluetted.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kiss Krisztina
Fotó: