Természetes hatóanyaggal a bőr feszességéért
Tényleg a korral jár a ráncosodás? Tudd meg, hogyan győzheted le az időt! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A korral jár! - mondja sok nő lemondóan, amikor azt tapasztalja, hogy bőre veszített régi feszességéből. Nos, a bőr rugalmasságvesztésének egyik fő oka, hogy a szervezetünkben természetes módon jelen levő Q10 koenzim szintje a 25. életév után fokozatosan csökkenni kezd.

A NIVEA Q10 termékek használata megemelheti a bőr Q10 koenzim szintjét, ezáltal javulhat a sejtek energiaellátása és védelme, így rugalmasabbá és feszesebbé válhat a bőr.

A NIVEA VISAGE Q10plus Ránctalanító arcápoló termékcsalád nappali, éjszakai krémekből, szemkörnyékápolóból, valamint arctisztító tejből áll, így teszi teljessé a ránctalanító arcápolási programot. Amennyiben zsíros vagy vegyes bőröd van, akkor is találsz rá megfelelő megoldást, hiszen a könnyű, gyorsan beszívódó NIVEA VISAGE Q10plus Light ránctalanító nappali krém, ennek a bőrtípusnak a speciális igényeire lett kifejlesztve.

A NIVEA VISAGE Q10plus termékcsalád a bőrben természetesen megtalálható Q10 koenzimet tartalmazó formulája révén hatékonyan veheti fel a harcot a ráncok ellen - harmóniában a bőrrel.

Fordítsd vissza az idő kerekét!

Ám nemcsak arcbőrdnek, hanem egész testednek, sőt kezednek is szüksége van feszesítő ápolásra! A NIVEA Q10plus Bőrfeszesítő testápoló rendszeres használata rövid idő alatt rugalmasabbá és feszesebbé teheti a bőrt. A kifejezetten száraz bőrre kifejlesztett NIVEA Q10plus Bőrfeszesítő Testápoló Tej makadámiadióolajjal hidratálja a bőrt. A kezek fiatalos vonzerejéről pedig a NIVEA Q10plus Anti-Age Kézápoló gondoskodik. Világszerte* nők milliói használják elégedetten a NIVEA Q10 termékeket!

*2009-ben és 2010-ben a NIVEA összesen több mint 35 millió Q10 arcápolási terméket adott el világszerte. (Beiersdorf eladási adatok)

Mi is valójában a Q10?

A Q10 koenzim egy vitaminszerű anyag, amely két fontos élettani feladatot lát el:

  • Kulcsszerepet játszik a sejtek energiaellátásában, hiszen elősegíti, hogy a tápanyag feldolgozhatóvá váljon a sejtek erőműveként működő parányi sejtszervecskében, a mitokondriumban.
  • Antioxidánsként semlegesítheti a romboló hatású szabadgyököket, melyek többek között az öregedési folyamatokért is felelősek.

A NIVEA új játékának résztvevői többféleképpen is megtapasztalhatják a fiatalos külső titkát! Egyrészt a NIVEA Q10plus kozmetikumok feszesebbé tehetik bőrüket, másrészt a naponta megnyerhető fitneszbérlet és a hetente kisorsolásra kerülő Metodic táplálkozási tanácsadás külső-belső megújulást eredményez. A 3 igazán szerencsés számára pedig a népszerű stylist, Lakatos Márk kreál személyre szabott, új stílusú megjelenést.

A játékban mindenki részt vehet, aki legalább 2 darab NIVEA Q10plus terméket vásárol minimum 3800 forint értékben, és sms-ben vagy weben beküldi a megfelelő kódokat. A részletes tudnivalók megtalálhatók a játék weboldalán: www.NIVEA.hu/Q10megujulas(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1864014&banner=1864029&ord=RANDOM_NUMBER)%)

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük