Fiatalosabb külső és új stílus a Nivea Q10-zel
Lakatos Márk átváltoztat
A bőr feszességének egyik legfőbb titka egy természetes anyag: a Q10 koenzim.(x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sejtek energiaellátásáért felelős egyik összetevő, a Q10 koenzim szintje 25 éves korunk után csökkenni kezd, és ez sajnos a bőr fokozatos rugalmasságvesztéséhez vezet. Jó hír viszont, hogy a Q10 pótolható.

A NIVEA VISAGE Q10plus Ránctalanító arcápoló termékcsalád nappali, éjszakai és szemkörnyék-ápoló termékekből, valamint tisztító tejből áll, így teszi teljessé a ránctalanító arcápolási programot.
A NIVEA Q10plus Bőrfeszesítő testápoló rendszeres használata a teljes testet fiatalosan vonzóvá teheti, a NIVEA Q10plus Bőrfiatalító Kézápoló pedig a sokféle hatásnak kitett kezekről gondoskodik.

Legyen teljes a megújulás!

Ha a A NIVEA Q10plus termékektől a bőröd fiatalosabb lesz, miért ne történhetne ugyanez életmódoddal és öltözködési stílusoddal is? Vágj neki bátran a teljes körű megújulásnak, hiszen a külsőd így lesz igazán harmonikus.

A NIVEA új játékának sok-sok nyertese ehhez jelentős segítséget is kap, mert a pályázók között naponta gazdára talál egy fitneszbérlet, hetente pedig egy Metodic táplálkozási tanácsadás, melynek segítségével sokat tehetsz a fiatalos energia megőrzése, visszanyerése érdekében.

A 3 legszerencsésebb játékos számára a népszerű stylist, Lakatos Márk kreál személyre szabott, új stílusú megjelenést!

A játékban mindenki részt vehet, aki legalább 2 darad NIVEA Q10plus terméket vásárol minimum 3800 forint értékben, és sms-ben vagy weben beküldi a megfelelő kódokat. A részletes tudnivalók megtalálhatók a játék weboldalán: www.NIVEA.hu/Q10megujulas(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1864002&banner=1864004&ord=RANDOM_NUMBER)%)

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük