A Bridgerton család gömbölyded színésznője a valóságban ennyire csinos: a 34 éves Nicola Coughlan legjobb szettjei

Imádjuk a 34 éves színésznő nőies, sikkes stílusát. Nicola Coughlan mindig csinos szettekben mutatkozik.

Nicola Coughlan stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

A Bridgerton család tornádóként söpört végig a Netflixen: a karácsonykor bemutatott sorozat rövid idő alatt hatalmas rekordot döntött, ez lett ugyanis a médiaszolgáltató legnézettebbje. Alig 28 nap alatt több mint 82 millióan látták világszerte, a szám pedig azóta is egyre csak növekszik.

A 19. században játszódó történetben a legnagyobb figyelem a két főszereplőre, Daphne Bridgertonra és a jóképű, sármos Simon hercegre, valamint az őket játszó színészekre, Phoebe Dynevorra és Regé-Jean Page-re szegeződött. De rajtuk kívül is akadtak bőven izgalmas karakterek, például Penelope Featherington személyében, aki a sorozatban egy kissé szégyenlős, visszahúzódó lányt játszik, a valóságban pedig egy igazi stíluskirálynő.

Nicola Coughlan ennyire stílusos

A 34 éves gömbölyded színésznő tízévesen kezdte karrierjét, nagyobb ismertségre pedig a Derry Girls című szitkomnak köszönhetően tett szert. A szőke szépség nem csupán tehetséges színésznő, de egy igazi divatikon is, aki imádja a nőies szetteket, és szűkebb, rövidebb ruhákban is büszkén mutatja meg telt idomait. Képeken mutatjuk legjobb összeállításait.

Képek: Getty Images Hungary, Instagram/nicolacoughlan.

Ezt is szeretjük