Mutasd a szandálod!
Megmondjuk, ki vagy
Milyen lábbelit viselsz? Könnyű papucsot, gladiátor-sarut vagy tűsarkú szandált? A cipő nemcsak a férfiak jelleméről árulkodik, hanem a tiédről is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Carrie Bradshaw óta nem ciki bevallani a cipőfetisizmust. Azt a kényszert, hogyha meglátsz egy szép topánt - legyen az bármilyen praktikátlan, vagy legyen belőle négy hasonló a szekrényedben -, megveszed, akkor is, ha abban a hónapban nem fizeted be a villanyszámlát. De miért pont a cipőmániának hódol a nők több mint fele, és miért nem például az ingek miatt jönnek lázba, és őrizgetik bontatlanul a gardróbjaikban? Mert egy cipőért nem kell fogyókúrázni, és egy hozzá illő táskával nagyon elegáns és stílusos lehetsz.

Nyáron még nagyobb a kísértés, hiszen a szandálok és papucsok általában olcsóbbak, mint a csizmák, és előnyösen hangsúlyozzák a kecses női lábat - és kevés az a férfi, aki egy szexi cipő láttán ne kapcsolna udvarló üzemmódba. A következőkben megtudhatod, hogy mit árul el rólad a nyári lábbelid, és hogy milyen pasi mellett tipeghetsz bennük.

1. típus: Kényelmes és sokszínű

A lábbelid

 • Flip-flop vagy hawaii papucs
 • Sportos vagy lapos talpú
 • Változatos színvilág a feketétől a citromsárgáig
Pörgő-forgó vidám lány vagy, akivel mindig történik valami. Nem szívesen ülsz otthon, ezért imádod a nyarat, hiszen rengeteg szórakozási lehetőség vár rád. Imádsz strandolni, és a fesztiválokat is sorra látogatod. Ezért választasz kényelmes és praktikus lábbeliket, amiket színük szerint tudsz variálni. Mivel minden kalandban benne vagy, sokszor kerülsz a társaság középpontjába.

Ilyen pasiknak jössz be

A hozzád hasonló laza és bohém hímneműeknek, akik szeretik, ha egy csaj rugalmas és felszabadult. Nagy előnyöd más lányokkal szemben, hogy nem tekintesz minden pasira csábításod alanyaként, teljesen természetesen viselkedsz, és ezzel lopod be magadat a szívükbe.

2. típus: Visszafogottan elegáns

A lábbelid

 • Szandál, vagy bőr hatású anyagból készült papucs
 • Törpe sarkú
 • Visszafogott mintájú, fekete, fehér vagy barna színű
Mindenben a tökéletességre törekszel, semmilyen téren nem adsz alább az igényeidből. Nőies külsőd mögött egy férfi határozottsága és elszántsága bújik meg. Nyitott vagy, és szívesen ismerkedsz, de nehezen engedsz közel magadhoz másokat. Nem szereted a harsányságot és a feltűnősködést, a te hódítási praktikád kacér mosolyod.

Ilyen pasiknak jössz be

Akiknek nemcsak a külsőségek fontosak, hanem az is, hogy jókat beszélgessenek kedvesükkel. Olyan úriembereknek, akik egy nőben a méltó társat keresik, nem pedig egy kirakatbabát. Vonzó benned, hogy nem adod be könnyen a derekad, a szokásos csajozási dumák elszállnak a füled mellett.

3. típus: Természetes és egyszerű

A lábbelid

 • Bőrsaru vagy klasszikus szandál
 • Lapos talpú, vagy vastagabb, kicsi sarka van
 • Natúr színek, bordó, fekete, barna jellemzik
Romantikus és mosolygós lány vagy, aki nagyon ragaszkodik tárgyakhoz és emberekhez. Szívesen álmodozol, ezért néha kicsit szétszórt vagy. Érzékenyen reagálsz minden apró történésre, és ezért nem szeretsz semmilyen változást magad körül. Bár zárkózott vagy, akit egyszer szívedbe zársz, azért bármit megtennél.

Ilyen pasiknak jössz be

Komoly gondolkodású és mély érzésű fiúk érdeklődését kelted fel, akikben felkelted a kíváncsiságot az elveszett hercegnő stílusoddal. Szinte felüdülést jelentesz számukra az olyan lányok között, akiket felszínesnek és butának tartanak. Olyan szelíd kalandorok udvarolnak neked, akik a megnyugvást és biztonságot látják benned.

4. típus: Trendi és csillogó

A lábbelid

 • Saru, vagy magas egybetalpú, estére kivágott orrú platformcipő
 • Lakk, vagy nagy kövekkel díszített
 • Feltűnő, divatos színek: arany, ezüst, piros, kék, citromsárga
Fontos számodra a külsőd, és hajlamos vagy másokat is ez alapján megítélni. Mindig vágysz az újdonságokra, kíváncsi természeted miatt nyughatatlan vagy. Sosem ragadsz le egy tevékenységnél, lelkesedésed azonban szalmaláng életű. Baráti társaságodban te vagy a hangadó, ami a szíveden, az a szádon típus vagy.

Ilyen pasiknak jössz be

Azoknak, akik nem ijednek meg a nagyszájú lányoktól, inkább előre várják az izgalmas szócsatákat. Mivel igényled a szabadságot, és nehezen ragadsz le egy pasi mellett, nagyon izgalmasnak tartanak téged, mindent megtesznek, hogy elnyerjék kegyeidet. Nem érdeklik őket hangulatváltozásaid, inkább örülnek, hogy nem unatkoznak melletted.

5. típus: Szexi és nőies

A lábbelid

 • Tűsarkú szandál vagy fatalpú magasított papucs
 • Strasszokkal vagy virágokkal díszített
 • Feltűnő színű, a szivárvány minden árnyalatában
Nemcsak azt a kérdést unhatod, hogy hogyan tudsz ennyire magas sarkú cipőben járni, hanem azt is, hogyan csavarod ilyen könnyedén a férfiakat az ujjad köré. Mindig flörtre kész vagy, és elég, ha egy férfi egy fokkal szebb az ördögnél, már rebegteted is a pilláidat, és nevetsz minden viccén. Nagyon empatikus és nyitott lány vagy, de sokszor esel abba a hibába, hogy mást mutatsz kívülre, mint amilyen valójában vagy.

Ilyen pasiknak jössz be

Szinte az összesnek, de kevesen mernek kezdeményezni nálad. Szereted, ha egy férfi lesi minden kívánságodat. Mivel nagyon nőies vagy, azoknál a férfiaknál van esélyed, akiknek fontosak a női-férfi szerepek. Azoknál viszont nincsen, akik nem bírják a női allűröket, és nagyfokú szabadságra vágynak.
Ezt is szeretjük