Mutasd a bikinid!
Elárulja, milyen vagy valójában
A nyár fontos kelléke, ami nemcsak a testedet mutatja meg, hanem jellemedről is árulkodik. Megtudhatod, hogyan vélekednek rólad a pasik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mivel a fürdőruha alig takar valamit, kiválasztása sok nő rémálma. Ráadásul, általában egy-két darabot használsz egy szezonban, ezért a színe és fazonja jól tükrözi, miben érzed igazán jól magad.

A fürdőruhád ezért nemcsak egyéniségedet tükrözi, hanem - mivel a strand mindig jó terep az ismerkedésre - azt is elárulja rólad, mennyire vagy nyitott egy flörtre. Most megtudhatod, hogy bikinid milyen személyiségről árulkodik, illetve azt is, milyennek látnak a pasik!

1. típus - Klasszikus és elegáns

A fürdőruhád

 • Elegáns, klasszikus, push-upos, esetleg Bond-lány fazonú.
 • Sötét színű, nagy virág- vagy absztrakt mintás, esetleg pöttyös.
 • Kiegészítőiként átlátszó strandruhát, nagykeretes napszemüveget és kalapot hordasz.

Ilyen vagy

Visszafogott, de nagyon öntudatos lány, aki tudja, mit szeretne az élettől. Társaságban nehezen oldódsz fel, ezért sokan úgy gondolják, hogy fent hordod az orrod.

Pedig valójában egy kedves, csupaszív ember vagy. A kívülre mutatott magabiztosságod inkább félénkséget és sérülékenységet takar.

Ilyennek látnak a pasik

Sokan megközelíthetetlen jégkirálynőnek gondolnak, és azért nem kezdeményeznek, mert félnek a visszautasítástól. Azoknak kelted fel az érdeklődését, akik keresik a kihívásokat. Mosolyogj és viccelődj többet, a hatás nem marad el!

2. típus - Vicces és bájos

A fürdőruhád

 • Nyakba akasztós felső, oldalt megkötős vagy csípőfazonú alsó.
 • Világos, harsány színek: sárga, kék, zöld, pink, állat- vagy virágmintás, az alsó és felső eltérő színű.
 • Hozzá hatalmas strandtáskát cipelsz, színes törülközővel és vidám hajcsattal.

Ilyen vagy

Nem szeretsz otthon ülni, általában minden mókában benne vagy. Mivel mindig az élet napos oldalán élsz, sok barát vesz körül. Nyitott és kommunikatív lány vagy, szívesen meghallgatod mások problémáit, de nem félsz elmondani a véleményedet.

Ilyennek látnak a pasik

Kifejezetten érdekes és különleges lánynak találnak, akivel jókat lehet beszélgetni. Azonban néha úgy érzik, hogy túl harsány vagy.
Akik viszont szeretik a huncut lányokat, azonnal el akarnak csábítani. Nem ártana néha bevetned pár biztos női praktikát, illetve elvarázsolni nőiességeddel a férfiakat.

3. típus - Szexi és feltűnő

A fürdőruhád

 • Aprócska háromszög felsőrész, illetve még apróbb, oldalt megkötős alsó, esetleg egy nagyon merész egyberészes.
 • Trendszínek, fekete, fehér vagy arany, strasszköves mintákkal.
 • Kiegészítőiként strandkendőt, trendi műanyag kiegészítőket viselsz, magas sarkú papuccsal.

Ilyen vagy

Ha feltűnsz a strandon, a többi csaj szinte eltakarja a pasija szemét. Rendkívül nőies és stílusos jelenség vagy, aki nem fél felvállalni önmagát. Magabiztosságodnak köszönheted vonzerődet. Viszont hajlamos vagy a felszínességre: nemcsak a külsőségekre figyelsz túlzottan, hanem barátaidat is sokszor annak alapján választod meg, hogy mennyire lehet velük bulizni.

 

Ilyennek látnak a pasik

Tény, hogy senkit nem hagysz hidegen, és feltűnő jelenség vagy, de ezt valószínűleg te is tudod magadról. Az viszont nem biztos, hogy túl komolyan vesznek, és hosszú távra terveznek veled. Legyél kicsit titokzatosabb, és ne feledd: a kevesebb néha több!

4. típus - Laza és sportos

A fürdőruhád

 • Kisnadrágos kétrészes, tankini vagy úszódressz-szerű egyrészes.
 • Csíkos, egyszínű, vagy apró minta található rajta.
 • Kiegészítőként apró sortot húzol, és nem hiányozhat mellőle egy strandlabda vagy egy frizbi sem.

Ilyen vagy

Életvidám lány vagy, aki nem jön zavarba semmilyen helyzetben. Nem szokásod hisztizni, nincsenek női allűrjeid, inkább a sport és egyéb, férfiasnak mondott dolgok érdekelnek. Nem szereted, ha korlátoznak, mindig azt csinálod, amihez éppen kedved van.

Ilyennek látnak a pasik

Szívesen haverkodnak veled, és egyenlő félként kezelnek. Örülnek, hogy végre találkoztak egy csajjal, aki nem játssza meg magát. Viszont sokszor azon kaphatod magad, hogy az a pasi, akivel komolyabb kapcsolatot szeretnél, közli veled, hogy túl jó barátja vagy, és nem tud nőként tekinteni rád! Ha szeretnéd az ilyen helyzeteket elkerülni, legyél pár dologban távolságtartó - főleg, ami a csajozások kibeszélését illeti a fiútársaságban!

Ezt is szeretjük