Az illatod olyat üzenhet a férfinak, amit tudatosan talán nem mondanál meg neki
Vigyázz, hogy milyen parfümöt választasz randira! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első találkozáskor az illatnak van az egyik legmeghatározóbb szerepe. A saját bőrödnek mindenki máséval összetéveszthetetlen illata van, ami befolyásolja azt is, hogy valaki mennyire vonzódik hozzád.

Az általad választott parfümmel pedig a személyiségedet fejezed ki - akár tudatosan, akár tudat alatt. Az édes, a keleties, a gyümölcsös illatok mind-mind mást közvetítenek a partner felé.

Ezt üzeni az illatod

A citrusos, sportos illatok a tisztaságot és a frissességet közvetítik. A partner érezni fogja, hogy megfontolt és erős, energikus személyiség vagy: ha tudod, mit akarsz az élettől, az bárkit lenyűgöz.

Ha az édes, gyümölcsös illatokat szereted, az azt üzeni a férfinak, hogy életvidám, őszinte karakter vagy. Ha nem is tudatosan, de a partner megérzi az általad választott illatból a személyiségedet, a nyitottságodat.

Az orientális, fűszeres illatok igazi sejtelmes, érzéki személyiséget tükröznek, és ugyanezt közvetítik a partner felé is: a kiismerhetetlenség felkelti a kíváncsiságát. A keleties parfümök összetevői között egyébként gyakoriak az olyan közismert vágykeltők, mint a vanília, a fahéj vagy az orchidea.

Milyet válassz?

Nincs meghatározott recept, ami megmondja, hogy melyek a tökéletes parfümök az első randira. Sokkal inkább a mennyiségre kell odafigyelned, mint arra, hogy milyen az illat összetétele, hiszen a lényeg: a parfüm illata ne nyomja el a te saját illatodat, mivel a partnerre mégiscsak ez van a legnagyobb hatással.

Válassz olyan illatot, ami neked is nagyon tetszik, azzal nem tudsz mellélőni, ha pedig már megvan a kedvenced, keresd meg a Notino parfüméria választékában, hogy elérhető áron juthass hozzá!

Az iparfumeria neve Notino lett: szebbek leszünk!

Nemcsak kozmetikumokat és parfümöket árulunk - célunk, hogy vásárlóink még szebbnek érezzék magukat.
A Notino olyan online parfüméria, ahol bármilyen illatot megtalálsz, amilyenre csak vágysz. Válassz a Hugo Boss parfümök közül, amelyeket elképesztő áron találsz meg nálunk!
Látogass meg minket, és találd meg kedvenc termékeidet elérhető áron: www.notino.hu!

A feromonok hatalmas szerepet játszanak az emberek viselkedésében: irányítják a másokhoz való viszonyulásodat, illetve vonzóvá tesznek mások számára. A szexuális vágyat is nagyban befolyásolják: gondolj csak bele, mennyire képes elkábítani egyes emberek illata, míg másokét talán parfüm nélkül nem is érzed.

Az első találkozások alkalmával tehát semmiképpen sem érdemes erős illatfelhőbe burkolnod magad, hiszen az csak eltereli a figyelmet, elnyomja a bőröd illatát, aminek ilyenkor - és úgy általában a párválasztásnál - nagyon fontos szerepe van. Ha szeretsz kísérletezni, keresd meg a Hugo Boss parfümök könnyed illatait, melyek közt néhányat most akciósan is megtalálsz.

Ami még a tudósok előtt is rejtély

Arra, hogy vajon az illathoz kezdesz el először vonzódni, vagy a szeretett személy illata csak azután lesz számodra mindennél kiválóbb, hogy közel kerültetek egymáshoz, még nem született tudományos válasz.

Egy kutatás során szerelmespárok egymás illatára való reakcióit vizsgálták: bekötötték a szemüket, és különböző személyek ruháit szagoltatták meg velük, köztük a párjukét is.

Kimutatható volt, hogy mindenki a szerelme ruhájának illatát találta a legvonzóbbnak, azt azonban nem tudták megállapítani, hogy vajon a párokat az illatuk vonzotta egymáshoz, vagy az agyuk később kapcsolta össze tudat alatt a szeretett személyt és annak illatát. Egy azonban biztos: egy lágy, kellemes parfümillat sohasem lehet hátrány!

Ezt is szeretjük