Így néznek ki a ’80-as, ’90-es évek szépségkirálynői: ma is gyönyörűek

Az évek múlnak, a szépségideálok változnak, de egy biztos: minden évben kiválasztják azt az egy lányt, aki a legszebb a világon.

szepsegkiralyno-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A Miss Universe szépségverseny gyökerei egészen 1952-ig nyúlnak vissza, és egy rebellis szépségkirálynőnek köszönhető a megalakulása. Egy évvel korábban a Miss America verseny győztese visszautasította, hogy a verseny fő szponzorának a fürdőruháit hordja, ezért a cég, a Catalina Swimwear felbontotta a szponzori szerződést, majd megalapította a Miss USA és a Miss Universe versenyeket.

Az évek alatt sok támadás érte a Miss Universe szervezőit azzal kapcsolatban, hogy túlságosan sekélyesek, a lányok a külsejükön kívül nem képviselnek valódi értékeket, és számos esetben a csalás gyanúja is felmerült, hiszen a közönség és a zsűri véleménye nem mindig egyezett meg abban, hogy kinek a fejére kerüljön a korona.

Így változtak a szépségideálok

A világ legszebb lányai sokkörös válogatás útján kerülnek a trónra, és bár mindig is voltak elégedetlenkedők a szépségkirálynők körül, egy biztos: az egykori győztesek még ma is elbűvölő szépségek, sokakon alig látszik, hogy már eltelt 25-30 év.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(Borítókép, képek: Instagram)

Ezt is szeretjük