Milyen formájú a popsid? - Ez a bugyi illik rá!
Megtudhatod, hogy néhány apró trükk segítségével hogyan varázsolhatod még vadítóbbá a fenekedet, hogy ruha nélkül is őrjítő legyen!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Legyen kicsi vagy nagy, kerek vagy körte alakú a feneked, ha egy jól megválasztott fehérneműben libbensz a hálószobába, a pasidnak garantáltan leesik az álla.

Egy alkatodra illő bugyi csodákat tehet az önbizalmaddal, míg egy csodás, szexi, de nem rád illő csipkecsodában a tükörbe nézve az életkedved is elmehet. Pedig egy vadító fehérnemű viselése az egész napodat feldobhatja, még akkor is, ha csak te tudod, mit hordasz a ruha alatt.

A tökéletes bugyi

Fehérnemű-vásárláskor nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű terméket válassz. Ha mindennapi viseletre szánod, vegyél kényelmes, pamutból készült, tehát jól szellőző darabot. A csipkét, szatént és selymet tartogasd inkább különleges alkalmakra, egész napos viseletkor ezek legfeljebb díszítések legyenek a pamuton. Válassz megfelelő méretet, amiben kényelmes a mozgás, és a fenekedet sem keretezi estére piros bevágás.
Ha ezeket a szabályokat betartod, nincs is más hátra, mint az, hogy kiválaszd, a te feneked melyik bugyiban lenne a legdögösebb!

Milyet válassz?

Francia bugyi - Ha a feneked nagyobb, mint szeretnéd

Ezek a sortra emlékeztető fehérneműk igazán szexisek lehetnek, hiszen nem mutatnak meg rögtön mindent, csak sejtetik, hogy mi rejlik a textil alatt. Ráadásul a francia bugyi optikailag kerekít, így a gömbölyű popsi arányosabbnak mutat benne. Ha a hasaddal sem vagy kibékülve, választhatsz egy magasabb derekú fazont. Ma már szerencsére ezekből is kapni csipkével díszített, ízléses, szexi darabokat.

Amennyiben a feneked gömbölyded, de feszes, a csípőd viszont széles, válaszd az angolul csak pimaszkának nevezett változatot, mely szemből nézve franciának tűnik, hátulról viszont nagyjából a feneked közepéig ér. A narancsbőr eltakarására is a sortos fazon a legjobb megoldás, viszont, ha lapos a feneked, inkább kerüld el, mert ezt a bugyit bizony ki kell tölteni valamivel.

Klasszikus  fazon - Ha nőiesebb csípőre vágysz

Nem kell megijedni, nem a köldökig érő, lepedőből varrt nagymamabugyikra gondolunk. Inkább egy klasszikus szabású, de finom anyagú fehérneműre, ami kiemeli a csípődet, és a fenekedet is teltebbnek mutatja. Az egyszerű bugyi egyáltalán nem unalmas, hiszen játszhatsz az anyaggal, a színnel és a mintával is. Ha kicsit fiús az alkatod, ne feketét hordj, mert az csak még jobban vékonyít, inkább egy tüzes piros vagy vidám virágmintás mellett tedd le a voksodat, ezek ugyanis nőiesebbé teszik a megjelenésedet, és hangsúlyozzák a domborulataidat.

A legszexibb változat természetesen az, amikor majdnem áttetsző az anyag, de olyat is választhatsz, ami elöl ártatlannak tűnik, de a popsirész már szinte semmi csipkéből van.

Tanga - Ha nincs mit takargatnod

Ha tangát viselsz, az azt jelenti, bármit megmutathatsz, nincs mit szégyellned. Ez a bugyi csak igazán formás fenéken mutat jól, de még mielőtt nagyot sóhajtva és szomorúan legyintve lemondanál róla, gondolj bele: ha egy szexi melltartóval és esetleg egy combfixszel kiegészítve ebben jelensz meg a hálószobában, biztos, hogy a pasidnak nem a kritika jut eszébe, hanem valami egészen más. Rajtad múlik, hogy ítéled meg az alkatodat, ha nagyon nem vagy kibékülve vele, akkor az önbizalmad kedvéért válassz egy más szabású alsót, de, ha a pasid folyton a fenekedet dicséri, akkor felejtsd el az aggályaidat, és engedd neki, hogy gyönyörködjön benne! Szélesebb csípőn a vékony, keskeny csípőn a vastagabb oldalpántú megoldások mutatnak igazán jól.

Push up - De nem melltartó

Az alsóneműk legújabb generációjába tartoznak az úgynevezett push up bugyik, melyek a melltartóknál már jól ismert megoldással élve a feneket is kissé megemelik és megformálják. Nem kifejezetten hálószobába való darabok, a ruha alatt viszont csodákra képesek. Ha izmosabb, feszesebb vagy formásabb feneket szeretnél, és egy jól kiválasztott farmer már nem segít, akkor ez lehet a megoldás.

Sajnos ezek a darabok nem épp a legvadítóbb színösszeállításban kaphatók, legtöbbjük fekete, fehér vagy testszínű, anyaguk pedig általában lycra, de szabásuk szerencsére már sokkal divatosabb, mint mondjuk tíz éve volt. Ha úgy érzed, a te fenekeden egy kevés csipke és egy rainált szabás már nem segít, próbáld ki a push upot, mert csodákra képes, és senkinek nem kell tudnia, mit viselsz a farmer alatt.

Ezt is szeretjük