Nagy melltartó körkép - Mutatjuk, melyik cicire melyik cicifix a legjobb
Szilikonos, szivacsos, merevítős, push-up – a választék határtalan. De melyik való neked?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Push-up

A push-up melltartók – mint ahogy az nevükben is benne van - nyomd fel – megnagyobbítják és felnyomják melleidet. Mindezt úgy, hogy kosarukban található egy rejtett zseb, melybe egy kis szivacsot varrtak a gyártók. Így amikor felveszed a melltartót, melleid megemelkednek, közelebb kerülnek egymáshoz, és sokkal kerekebb formát kapnak.

Általában a kismellű hölgyek kedvelik, illetve azok, akik nincsenek melleik formájával megelégedve. Kivágott felsőrészekhez nagyon szexi látványt kölcsönöz, hiszen a dekoltázs széppé és szabályossá válik. A kosár minden esetben merevítős, az anyag, a pánt és a méret azonban változatos.

A nagy szivacsos melltartókkal és a köldökig kivágott felsőrésszel nem feltétlenül érsz el szexis hatást. Vannak olyan esetek, amikor a túlzásba vitt emelés vagy közelítés természetellenesen hat, ezért bánj óvatosan a mellnagyobbítással.

Ha nagy keblekkel rendelkezel, akkor felesleges még egy plusz szivacsot is bevállalnod, elegendő, ha csak egy merevítős kosaras melltartót választasz, hiszen az segít melleid megtartásában, és könnyít a súlyukon.

Merevítő nélküli

A merevítő nélküli melltartókat lényegesen kevesebb nő hordja, mint a push-upot vagy a sima merevítős fazonokat. Jellemzően a mell formáját nem változtatja meg, és funkciója nem annyira a nagyítás vagy a felpolcolás, mint inkább a védelem és a kényelem biztosítása. Kirívó dekoltázst csak akkor érhetsz el vele, ha nagyobb méretű mellekkel rendelkezel, hiszen nem nyomja sem össze sem pedig fel a kis ciciket.

Előnye viszont, hogy rengeteg férfit zavar, ha kedvese folyamatosan szivacsos melltartóban van, hiszen ahányszor megsimogatna vagy megérintene, keze kerek cicid helyett mindig egy párnába markol.

Variálható pántok és sportmelltartók

A változtatható pántok előnye, hogy sok szabású ruhához, felsőrészhez veheted fel.

  • Keresztpántos – ha birkózó hátú felsőt veszel fel.
  • Nyakba akasztós – ha nyakba akasztós, nyitott hátú ruhát választasz.
  • Pántnélküli – a csőtopok alá.
  • Levehető pántos – hogy minden alá variálhasd.
  • Szilikonpántos – ez az, ami tilos.
A szilikonpántos melltartó csak abban az esetben hordható, ha nem látszik, mert ruhával takarod el. Nem tölti be ugyanis eredeti funkcióját − hiába készült elvileg átlátszó anyagból, látszik, és nem szép, ha nyitott hátú vagy váll nélküli felsőrészek, ruhák alá veszed fel. Sőt a nyári melegben nem csak a pánt, hanem a pánt alatti izzadság is észrevehető.

A sportmelltartók jellemzően pamutból készülnek, nincs se kosaruk, se merevítőjük. Nevük is elárulja: sportoláshoz ajánlatosak, hiszen leszorítják és megtartják annyira a melleket, hogy a mozgás miatt ne lazuljanak mellizmaid.

Ha nagyon nagy méretekkel rendelkezel, akkor érdemes akár kettőt is felvenned, hiszen így nem csak mellizmaidat, hanem gerincedet is kímélheted.
Ezt is szeretjük