Levágta a melltartó pántját: ha meglátod, miért, te is így teszel
A hátul kivágott pólók speciális melltartót igényelnek, de nem kell költened rá.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagyon divatosak a hát nélküli vagy hátul kivágott pólók, amikhez nagyon nehéz melltartót kapni, hiszen a pánt nélküli darabok sem megfelelőek, az pedig elég nagy divatbaki, ha valakin látszik hátul a fehérnemű.

Egy blogger most megosztotta a YouTube-on, hogy lehet egy teljesen mezei, egyszerű melltartóból pár öltéssel hát nélküli, mégis jól tartó cicifixet faragni.

Hát nélküli melltartó házilag

A művelethez szükség lesz egy melltartóra, tűre, cérnára, gombostűre és ollóra. Elsőre olyan melltartót válassz, amit már nem nagyon hordasz.

Az állítható pántot húzd ki teljesen, a legnagyobb állásra, majd vágd le a hátrészről. A kosarak mellől is vágd le a hátpántot. Ezután tűzd meg a gombostűkkel úgy, hogy figyelsz arra, hogy ne legyen megtekeredve a pánt. Majd próbáld fel, lehetőleg egy másik melltartót viselve, hogy ne szúrjon meg a gombostű, de egy kis ragtapasszal le is ragaszthatod azt a biztonság kedvéért.

Ha van rajtad melltartó, azt kalkuláld bele, úgy nem baj, ha feszes, de ha magában próbálod, akkor figyelj, hogy a pánt ne legyen túl feszes.

Ha megpróbáltad, és jó, akkor egyszerűen varrd a melltartó alsó részéhez a pántot. Használj erős cérnát, hogy nehogy elpattanjon viselés közben.

A videón meg is nézheted, hogy kell pontosan elkészíteni, nem baj, ha nem tudsz angolul, Ray Lee, aki egyébként profi sminkes, lépésről lépésre bemutatja a műveletet.

Bugyikérdések

A bugyi nagyon fontos ruhadarab, és nagyon nem mindegy, hogy milyet viselsz belőle. Elmondjuk, mire kell ügyelni a vásárláskor, ha szeretnéd egészségesnek tudni magad odalent.

Ezt is szeretjük