Ijesztő Photoshop! Így nézne ki a tökéletes nő?
Egy amerikai újság vicces kedvű munkatársai összerakták a tökéletes nőt, különböző hírességekből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mostanában rengeteget beszélünk a tökéletes külsőről, színésznők, énekesnők, modellek lebegnek a szemeink előtt, ha kimondjuk azt, hogy tökéletes szépség.

Jennifer Love Hewitt, Katalin hercegnő és Jennifer Aniston

A hollyscoop.com kicsit továbbgondolta a kérdést, és megalkotta a tökéletes nő képét, szó szerint.

Nos, az eredmény több mint ijesztő lett, valószínűleg senki nem akar úgy kinézni, mint a képen látható képződmény, amit nőnek nevezni botorság lenne.

Ebbe természetesen belejátszik a szegényes kivitelezés, az egymásra photoshopolt testrészek nem adják ki a végeredményt, kicsit olyan, mintha egy óvodásnak kellett volna montázst készítenie.

Leginkább egy transzvesztitára hajaz az egyveleg, elősorban az erős szemöldöknek köszönhetően, de az egész test egy kicsit férfias.

Az alkotók valós alapanyagból dolgoztak, és összeválogatták a - szerintük - tökéletes egységeket, akik önmagukban egyébként fantasztikusan mutatnak.

Kikből áll a tökéletes nő?

Felülről lefelé nézve a következő hölgyekből pakolták össze a tökéletes nőt.

Haj - Sofia Vergara

Szemöldök - Megan Fox

Szemek - Zooey Deschanel

Orr - Scarlett Johansson

Mosoly - Kate Middleton

Állkapocs - Victoria Beckham

Karok és lábak - Jennifer Aniston

Mellek - Jennifer Love Hewitt

Has - Gwen Stefani

Még egy dolgot belevettek a rajzolók, mégpedig az alakot, amelyhez Sophia Vergara szolgáltatta az alapot, de ezt nem tudtuk értelmezni, hiszen vagy több nő alakját gyúrják egybe, vagy egyet vesznek alapul.

A végeredmény tökéletesen bemutatja, hogy milyen butaság a tökéletességet hajszolni, illetve maga a fogalom is egy kicsit meghatározhatatlan.

Jól példázza azt is, hogy bár tudományos kutatások meghatározzák az ideális, szemnek tetsző testarányokat, ettől függetlenül minden nő önmagában szép.

Ezt is szeretjük