8 magyar sztár, aki vállalja, hogy plasztikáztatott - Őszintén beszéltek a szépészeti beavatkozásokról
Ezek a magyar hírességek nem titkolják, hogy kés alá feküdtek. Nyíltan vállalják, hogy plasztikai beavatkozáson estek át.

madai vivien toth gabi cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A plasztikai műtétek az egész világon egyre népszerűbbek, a hírességek közül pedig még többen fekszenek kés alá. A legtöbben viszont igyekeznek titkolni, hogy nem minden természetes rajtuk, pedig semmi szégyellnivaló nincs azon, ha valaki szépészeti beavatkozáson esik át.

Nincs semmi rossz abban, ha valaki úgy dönt, változtat a külsején, hogy még magabiztosabb legyen - és ezt a következő magyar sztárok is nagyon jól tudják. Nyíltan vállalták, hogy plasztikáztattak, és őszintén beszéltek a műtétekről.

Magyar sztárok, akik vállalják, hogy plasztikáztattak

Nádai Anikó

Nádai Anikó orra gyermekkorában eltört, és rosszul forrt össze. Tavaly, 32 évesen döntött úgy, hogy kés alá fekszik, és egy kisebb beavatkozásnak veti magát alá, hogy ezt korrigálják. Az Instagramon árulta el, hogy az évek múlásával egyre jobban zavarta ez az apró szépséghiba, és bevallotta, a kommentek is hozzájárultak a végső elhatározáshoz. A műtét után sokan nem láttak rajta túl nagy változást, ő mégis úgy érezte, mintha egy új ember nézne a tükörbe. 

Nyári Dia

Nyári Dia tiniként még úgy gondolta, sosem fog plasztikáztatni, azonban az elmúlt évek változásai miatt végül másképp döntött. A várandósság, a szoptatás miatt sokat változott a teste, miután pedig ledobott 20 kilót, a melleiből is sokat fogyott. Végül ezért határozta el, hogy bevállalja a mellműtétet, amiről az Instagramján is mesélt egy hosszú posztban. Sok dicséretet és pozitív visszajelzést kapott azért, hogy őszintén felvállalta azt, hogy kés alá feküdt.

Horváth Gréta

Horváth Gréta sosem titkolta, hogy mellműtéten esett át, nemrégiben pedig orrplasztikájáról is részletesen mesélt Instagramján. Már régóta tervezte a beavatkozást, amire végül tavaly decemberben került sor. Őszinte posztokban mutatta meg a műtét utáni arcát, még bekötött orráról is posztolt képet, sőt a gyógyulás folyamatát is megosztotta követőivel. Döntéséhez egyébként egészségügyi okok is hozzájárultak, ugyanis gyakran volt arcüreggyulladása, és sok orrcseppet kellett használnia.

Tóth Gabi

Tóth Gabi 2010-es fogyása után sem volt teljesen elégedett az alakjával, ezért 2012-ben megnagyobbíttatta a melleit. Az RTL Klub Fókusz című műsorában mesélt erről. Akkor bevallotta, a természetesség híve, és korábban ellenezte a hasonló beavatkozásokat, amiket sokan arra használnak, hogy eltorzítsák magukat, ő viszont inkább azért vágott bele, hogy érezze, hogy nő, a fogyás során sokat veszített ugyanis melleiből is.

Rubint Réka

Rubint Réka is azok közé a magyar sztárok közé tartozik, akik büszkén vállalják, hogy kés alá feküdtek. Úgy véli, élete legjobb döntése volt, hogy megnagyobbíttatta melleit, mert a beavatkozás után sokkal nőiesebbnek érezte magát. Tíz év után újabb műtéten esett át, ekkor kicseréltette az implantátumait. 

Zimány Linda

Zimány Linda szintén nem tagadja, hogy többször kérte már plasztikai sebész segítségét. Bevallottan mellnagyobbító műtéten esett át, volt orrműtéte, és fel van töltve a szája is. 

Vasvári Vivien

Vasvári Vivi szintén elárulta, hogy megműttette már melleit, egy kommentelő kérdésére felelve pedig bevallotta, egyik fülét is plasztikáztatta, illetve feltöltette száját, és karikás szemei miatt is szakember segítségét kérte - írta a Bors.

Mádai Vivien

Mádai Vivien sem titkolta soha, hogy megműttette kebleit. A FEM3 Micsoda Nők! című műsorában is beszélt arról, hogy tinikorában sokat bántották azért, mert kicsik volt a mellei, így amikor lehetősége adódott, megcsináltatta őket, hogy növelje önbizalmát. 

Világsztárok, akik vállalják, hogy plasztikáztattak

A következő külföldi hírességek sem titkolják, hogy kés alá feküdtek. Sőt, ha arra került a sor, őszintén meséltek műtétjeikről. 

Borítóképek: TV2/Mokka, TV2.

Ezt is szeretjük