A legjobb ajándékok, melyeknek mindenki örül
Lepd meg szeretteidet karácsonykor valami igazán különleges ajándékkal. Illatos, kényeztető, luxus ápoló termékek az egész családnak. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karácsonykor a családi együttlét és a finom falatok mellett az ajándékoké a legfontosabb szerep. Legtöbbünk legalább annyira szeret adni, mint kapni, ám az évek múltával ez egyre nehezebb feladattá válik. Szerencsére akad olyan ajándék, amely tényleg mindenkinek örömet szerez.

Az ajándékvásárlás komoly feladat, ezzel sokan csak akkor szembesülnek, amikor nekik kell elvégezniük. Egyszerűnek tűnik: kiválasztunk valami szépet, megvesszük, becsomagoljuk és átadjuk. Látszólag valóban nem nehéz, de máris az első lépésnél, a kiválasztásnál könnyű elrontani. Sokan hajlamosak saját ízlésük alapján dönteni, holott remélhetőleg mindenkinek az a szándéka, hogy az ajándékozottat tegye boldoggá. Egy másik ember vágyainak feltérképezésére azonban nincs mindig lehetőségünk és még ha igazán jól ismerjük az illetőt, akkor is lehetnek nehézségeink a kiválasztásnál.

Sokan esküsznek az egész éves felkészülésre, és gondos hangyaként előre gondolva a decemberre összegyűjtik és elraktározzák mindenkinek a megfelelő darabot kiválasztva. Mások szeretik az utolsó pillanatra hagyni a beszerzéseket és ünnepi fények izgalmas kavargása közben válogatnak és vásárolnak. Bizonyos típusú ajándékoknak azonban nemtől és életkortól függetlenül szinte mindenki örül.

A praktikusság és a luxus legjobb tulajdonságait egyesítő finom illatokra és bőrápoló termékek esetében például csak mosoly lehet a válasz, amikor átadod az ajándékot.
A L'Occitane ezért komolyan veszi a karácsonyt és évről évre új ötletekkel, szolgáltatásokkal könnyíti meg az ajándékvásárlók életét. Az üzletekben felkészült és türelmes szakemberek segítenek megtalálni a megfelelő illatot és alapanyagot, amelyeket aztán a márka legendás karácsonyi díszcsomagolásába burkolva tehetsz a fa alá.

Illatos, kényeztető finomságok testnek léleknek

Last minute esetekben majdnem életmentő lehet egy-egy előre összeállított ajándékcsomag, amely a L'Occitane ünnepi, limitált kiadású termékeit tartalmazza - megismételhetetlen élményt vihetsz ily módon haza. Sőt, november 26-ától további, igaz megismételhető, de soha vissza nem térő áron megvásárolható csomagokkal is kedveskedhetsz szeretteidnek.

A tökéletes ajándékot természetesen nem csak egy boltban, hanem az interneten is megtalálhatod. Különösen, ha az ajándékozott megírja a Jézuskának, mit szeretne! A nyilvános esküvői ajándéklistákhoz hasonlóan ugyanis ma már karácsonyi vágyainkat digitálisan is megoszthatjuk családunkkal, barátainkkal. A L'Occitane weboldalán mindenki elkészítheti saját kívánságlistáját a leginkább vágyott illatokról, krémekről, szappanokról és más szépségápolási termékekről, amelyek aztán az ajándékozók azonnal meg is vásárolhatnak a webshopban.

A L'Occitane honlapján a szerencsések meg is nyerhetik saját vagy szeretteik karácsonyi ajándékát egy kedves kis játékban. Nem kell hozzá mást tenni, csak feldíszíteni egy virtuális karácsonyfát és szavazatokat gyűjteni a barátoktól, ismerősöktől. Az ünnepi hangulat garantált!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2180776&banner=2180793&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük