Egyetlen dolog, ami gyógyír a testnek és a léleknek is
A LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior különleges, egyedi masszázzsal vár. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A stressz és az állandó körforgás hajlamos az embert annyira kifárasztani, hogy észre sem veszi a körülötte lévő szépséget, sőt, mindez a pozitív energiák áramlását is könnyen megrekesztheti. A LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior hegyvidéki életmódszálloda célja, hogy megnyugvást hozzon az ide látogatók életébe, mindezt csupán az illatok szervezetre gyakorolt jótékony hatásán keresztül, melyet nekünk is volt szerencsénk megtapasztalni.

A levendulás alapú illóolajkombináció, melyből masszázsolaj, kézkrém, sampon és más kozmetikumok is készülnek finom illatukkal és természetes összetevőikkel hamar belopták magukat a szívünkbe.

A LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior 2015-ben folytatja a nyitás óta képviselt Wellness- Kulináris együttműködés jól bevált koncepcióját. Ebben az évben a „Harmónia- Életmód- Élmények” témakör adja a program és a kommunikáció vázát.

Az AMETHYST SPA számára kidolgozott Kvint-Esszenica Ritmus Masszázs bevezetése adta az ötletet, hogy a több érzékre ható kezelés mintájára, az évet is az érzékek-érzékelés ünnepének, mint a harmónia és az öröm forrásának szenteljük. Az előző évekhez hasonlóan két havonta új szezonális ajánlatokkal jelentkezünk, amelyek követik az északok változását, hagyományos ünnepeket és új elemként mindig egy érzékszerv/érzék és egy életmód aspektus kerül fókuszba.

  • Január - február: ízlelés - táplálkozás
  • Március - április: hallás - élmények/új impulzusok
  • Május - június: szaglás/illatok – biokozmetikumok és háztartási szerek, károsanyagmentes termékek
  • Július - augusztus: tapintás - stressz kezelés, emberi érintés
  • Szeptember - október: látás - sport, mozgás, aktív életmód-kirándulás (október a látás hónapja)
  • November - december: 6. érzék/intuíció – pihenés, alvásminőség

Kvint-Esszencia Ritmus Masszázs

Az AMETHYST SPA legújabb, exkluzív kezelése. Mély relaxált állapotban a test és a fizikai testen kívüli finomtestek fogékonnyáválnak az öngyógyító folyamatokra és így az elveszett harmónia helyreállítására.

A fizikai test alapos masszírozásának jótékony hatása ezáltal megsokszorozódik. A kezelést saját masszázsolaj-keverékünkkel végezzük, amely a masszázst valódi bőrápoló- és aromaterápiás kezeléssé emeli. Összetevői hámképző, nyugtató, gyulladáscsökkentő és feszültségoldó hatásúak.

Az Amethyst levendulás párologtató illóolaj-keverék védelmező burokként veszi körül mind a vendéget, mind a kezelőt. A kezelés során a szálloda számára összeállított virágterápiás cseppeket - Éden-Amethyst virágesszenciák - alkalmazunk külsőleg, melyeket a vendég maga választ ki. Feszültségoldó, élénkítő, női és férfi energia, valamint önelfogadás-önszeretet témakörre készültek keverékek. Ezek a cseppek belsőleg is alkalmazhatók, így a harmónia felé tett első impulzust, mély lelki folyamatok is követhetik. A kezelés kezdetét és lezárását a triangulum csengő hangja jelzi.

A kezelés záróakkordjaként vendégünket megkínáljuk egy levendulás süteménnyel, hogy az ízlelés élménye se maradjon ki és húzhat egy „Útravaló kártyát”, melyet megtarthat emlékül. A kártyákat szintén ehhez a kezeléshez készítettük. Pozitív megerősítéseket, felemelő gondolatokat és az egészségre vonatkozó tanácsokat olvashatunk rajtuk.

Hegyi Pára Levendulás Hidratáló Szertartás

Hidratáló arckezelés az érzékeny bőr és az érzékeny lélek számára. A szálloda számára készült Amethyst levendulás natúrkozmetikai termékekkel olyan aromaterápiás kezelést dolgoztunk ki, amely egyaránt hat testre és lélekre. Illatos lábborogatás a nyitány, majd a láb energetikai pontjaira gyakorolt gyengéd érintéssel megnyitjuk az aurát. Így a kezelő és a vendég közötti összehangolódás hatékonyabban jöhet létre.

Az úgynevezett Amethyst masszázshoz az Amethyst levendulás arcolajat alkalmazzuk, amely kizárólag értékes növényi olajokat, kivonatokat és terápiás minőségű illóolajokat tartalmaz. A masszázsmozdulatok lassan ismétlődnek, mint egy szimbólumokat rajzolva követik egymást, így szinte meditatív állapotba viszik a vendéget és kezelőt egyaránt. A tápláló-regeneráló krémpakolás alatt gyengéden átmasszírozzuk a karokat és a kezek igénybevett ízületeit. Az édes, feszültségoldó illatkeverék belélegzését követően zárjuk az aurát. A kezelőszoba meleg, illatos, gyertyafényes világából vendégünket fokozatosan vezetjük vissza a valóságba.

Hegyi Sára spa & leisure tanácsadó, illetve dr. Gyovai Viola a BIOLA Natúrkozmetikai Kft. vezetője

Naturissimo Amethyst Levendula natúrkozmetikai termékek

Dr. Gyovai Viola a BIOLA Natúrkozmetikai Kft. vezetője, az MTA kandidátusa új termékekkel bővítette – kérésünkre és elképzeléseink alapján - a levendulás termékcsaládot. Fontos hangsúlyoznunk, hogy a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior volt az első hazai szálloda, amely számára egyéni fejlesztésű natúrkozmetikumok készültek.

A termékcsalád tagjai

Amethyst Levendulás masszázsolaj - megjelent 2013. május

Kiskereskedelmi forgalomban nem kapható, kizárólag kabin felhasználásra
készül. Fő összetevői a szezám-, kukoricacsíra-, körömvirág és repceolaj, orvosi levendula illóolaj és valódi vanília kivonat.

Amethyst Levendulás hidratáló arckrém - megjelent 2013. május

Könnyű, kellemes illatú arckrém, könnyen felszívódik, gyulladáscsökkentő
hatóanyagokban gazdag.

Amethyst Levendulás arcolaj - megjelent 2013. május

Ápoló, gyulladáscsökkentő, ránctalanító hatóanyagokban gazdag olaj, melyet akár önmagában, nedves bőrre, de akár krémhez adagolva alkalmazhatunk. Elsősorban az érett, tápanyaghiányos bőrre ideális, de például borotválkozás által okozott irritációt is csökkenti.

Amethyst Levendulás testápoló - megjelent 2014. november

Gyulladáscsökkentő, száraz bőrre ideális, könnyen felszívódó testápoló tej. Illata nagyon visszafogott.

Amethyst Levendulás kézkrém - megjelent 2014. november
Könnyen felszívódó, gyulladáscsökkentő, hámképző, hidratáló kézkrém érzékeny, akár ekcémás bőrre is.

Amethyst Levendulás párologtató illóolaj keverék - megjelent 2014. november

Elsősorban esti párologtatáshoz ideális. Légtér fertőtlenítő, hangulatjavító, stressz oldó, depresszióűző illóolajok-keveréke. Gyerekek közelében is biztonsággal használható, segíti az esti elalvást. 100% terápiás minőségű illóolaj. Tartalma: orvosi levendula-, kubeba bors-, eukaliptusz radiata illóolaj, valódi vanília kivonat.

Ezt is szeretjük