Milyen az alakod? Ez az egyberuha áll neked a legjobban!

Az egyberuha az egyik legnőiesebb viselet, de nem mindegy, hogy milyet választasz. (x)

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavasszal és nyáron az egyik legkényelmesebb és legnőiesebb viselet az egyberuha. Ráadásul csak gyorsan fel kell húzni, nem kell hosszasan a tükör előtt párosítani a szoknyát a felsővel. Azonban ha a ruha fazonja nem a te alkatodra való, akkor oda az egyberuha minden előnye.

Ahhoz, hogy az előnyös tulajdonságaidra hívhasd fel a figyelmet, nem árt tisztában lenned az alkatodhoz leginkább illő szabással. De hogy milyen is ez? Ehhez nyújtunk most segítséget!

Alacsony termet

Sok nő szeretne optikailag magasabbnak tűnni, karcsú, légies hatást kelteni. Ezt több trükkel is elérheted! Ehhez válassz hosszabb fazonú egyberuhákat, olyat, amelynek a mintázata nem töri meg az alakod vonalát, vagyis például nem vágja el deréktájon egy erős színváltással. A hosszanti csíkok és a geometrikus minták is a segítségedre lesznek, ahogy egy nude színű magas sarkú is, amely szintén észrevétlenül nyújtja az alakot.

Kis úszógumi

Ha hastájékon van egy kis felesleged, akkor kerüld a szűk fazonú ruhákat, vagy ha mégis ilyet szeretnél, akkor válassz olyan darabot, amelynek az alja sötét, míg felsője világos színű. Azonban a bő ruhák nem feltétlenül előnyösek számodra, törekedj a test vonalát lazán követő ruhák beszerzésére, és egy hangsúlyos nyaklánccal tereld a figyelmet inkább a nyakadra, arcodra.

Léna fehérnemű- és divatáruüzlet

Van egy üzlet Budapesten, ahol nemcsak kiváló minőségű, széles méretválasztékú fehérneműket, hálóingeket és könnyű strandruhákat, de kiválasztásukban hozzáértő segítséget is kapsz az üzlet munkatársaitól.

Cím: 1139 Budapest, Teve utca 12-14.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 10-18 óra, szombaton 9-12 óra
Telefonszám: +36 1 320 3395

Széles csípő

A széles csípő nagyon nőies, nem kell szégyellned. Azonban ha zavar, akkor emeld ki a derekadat és a karcsú felsőtestedet egy fönt szűkebb fazonnal, amelynek alsó része lágy esésű szoknyában végződik. Így a figyelmet arra a területre tudod irányítani, amivel elégedett vagy, míg a csípőd körvonalait elmosod az anyag játékával.

Keskeny csípő, kis mellek

A fiús alkatot kifejezetten nőies részletekkel ellensúlyozhatod. A kis melleken egy mélyen dekoltált ruha sem lesz közönséges, míg a derékhangsúlyos és a vállakat szabadon hagyó fazon homokóra alakot rajzol rád is. A keresztben csíkos ruhák is jól állnak majd neked, hiszen ezek a darabok kicsit kerekebbnek mutatják majd az alakod.

Ezt is szeretjük