Ránctalanít, serkenti a kollagéntermelést, és nem ártalmas
Lézeres kezelés
A lézer nemcsak a harcászatban hasznosítható, de a ráncok ellen is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A technika fejlődésének nemcsak a telefont és az autót köszönhetjük, hanem különböző szépészeti kütyüket is. Mostanában abszolút megfigyelhető a natúr trend mellett a vágás nélküli plasztikai sebészet népszerűsége is.

Ez annyit tesz, hogy minimális beavatkozással, tűszúrással például, juttatnak hatóanyagok a mélyen lévő szövetekbe, hyaluronsavat, vitaminkoktélt. A lézeres beavatkozásokat is szívesen kérik a kozmetikai szalonokban a fiatalodni vágyók.

Mire jó még?

De nemcsak ők, a különböző hegek eltüntetésére is használják helyreállító kezelések során, ahogyan a tetoválásokat is így tüntetik el a leggyakrabban. Emellett a beavatkozás pigmentfoltok halványítására is alkalmas, és segít az aknés bőr gyógyításában is.

Többféle lézert használnak a kozmetikában, eddig a CO2, vagyis szén-dioxid-lézer volt elterjedt, de mostanában már inkább az úgynevezett frakcionált lézert részesítik előnyben, ami kíméletesebb. Ennél nincs szükség hámlasztásra, és pontosabban lehet célozni vele.

Lézerrel a csodaszép arcbőrért

A lézert eredetileg természetesen nem arcápolásra és öregedésgátlásra fejlesztették ki, ahogyan a teflont sem serpenyőbevonatnak, hanem az optikai kommunikációt szerették volna vele fejleszteni, illetve még most is fejlesztik.

Az orvosi kozmetika már régóta és sokféleképpen használja a lézert bőrfiatalításra. Hatóanyagot lehet bevinni vele, mélyhámlasztást végezni, serkenteni a kollagéntermelést.

A legnépszerűbb kezelés talán a hideglézeres hatóanyag-bevitel, ami nem fáj, sőt, érezni sem lehet, viszont segítségével egészen mélyre juttatható be hyaluronsav, miközben a kollagénrostok képződése is fokozódik.

A mélyhámlasztás során a szén-dioxid-lézer segítségével eltávolítják a hámréteg felső részét, így a bőr egyenletes lesz. A beavatkozás nem kellemes, és a hámréteg is sérül, de ez esetben ez nem gond, hiszen a kezelés lényege, hogy a bőr regenerálóképességét felpörgessék, ezáltal fokozódjon a kollagéntermelés.

A kombinált kezelések egyszerre kínálnak hámlasztást, bőrvasalást és hidratálást, igaz, ehhez komolyabb gépekre van szükség.

A Douglas Parfümériákban nemcsak kozmetikumokat vásárolhatsz, hanem fiatalító kezeléseket is igénybe vehet, például a Tangea lézeres kezeléseket. A Douglas kozmetikájában arckezeléseket és IPL végleges szőrtelenítést is.

Fontos, hogy ha ilyen kozmetikai kezelést szeretnél igénybe venni, akkor megbízható kozmetikához fordulj, ahol van forrás a legújabb technikára, és nem már máshol használt gépeket vásárolnak, amelyek nem biztos, hogy megbízhatóak.

Ezt is szeretjük