A 3 legjobb kozmetikus a városban

Nem tudod, kihez érdemes bejelentkezni, kinek a keze alatt lehetsz gyönyörű? Ismerj meg három szépségszakembert Budapestről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szépségápolásról van szó, akkor a legtöbb nőnek megvannak a bevált praktikái, a bevált termékei és a bevált szakemberei is. Talán ez utóbbiak a legfontosabbak, mert, bár szolgáltatásaikat ritkábban veszed igénybe, mint mondjuk teszel fel otthon egy pakolást, nem mindegy, hol hagyod a pénzed, és milyen szintű szolgáltatást nyújt a szakember.

Ha mégis új fodrászt vagy kozmetikust szeretnél, akkor nehéz a választás. A legjobb, ha körbekérdezed az ismerőseidet, hogy tudnak-e ajánlani valakit.
Ha nincs ötletük, akkor ajánlunk neked néhány igazán jó szakembert a városban. Ha nem Budapesten élsz, de erre jársz, szolgáltatásaikat akkor is érdemes kipróbálni.

A jó kozmetikus

Hidd el, nem mindig az nyújtja a legjobb szolgáltatást, aki a legdrágábban méri az idejét. Az egyik legexkluzívabbnak kikiáltott budapesti szalonban arctisztítás nélkül kezdtek neki a kozmetikai kezelésnek, ami elég kiábrándító volt, tekintve az összeget, amit otthagytunk.

Miről ismerszik meg a jó kozmetikus?

  • Elsősorban arról, hogy a szalonja tiszta. A higiénia a szépség alapfeltétele, és nagyon sokat elárul arról, hogyan is dolgozik a szakember.
  • A kezelést a tisztítással kezdi, ami talán egyértelmű lenne, de mégsem az. Ezután megállapítja a bőrtípusodat. Bár tehet fel kérdéseket, az a tapasztalat, hogy sokan nem helyesen állapítják meg saját típusukat.
  • Bármilyen szépészeti szakmára vonatkozik, hogy a szolgáltató nem tehet megjegyzéseket a vendégre. Ezt csak igen kevesen tartják be. Természetesen finoman tehet javaslatokat, de nem szabad kínos helyzetbe hozni a vendéget.
  • Szintén jó, ha a kozmetikus, de akár a fodrász is, felismeri, hogy a vendég akar-e beszélgetni, vagy inkább relaxálna.
  • Elengedhetetlenül fontos, hogy jó minőségű kozmetikumokkal dolgozzon, hiszen ezek képezik a kezelések alapját.
  • Az arc és a nyak, de még a dekoltázs is összefügg, így a jó szakember az utóbbi kettőre is figyelmet fordít.

A legjobbak a városban

Tóth Andrea - Royal Szépségszalon

A Germaine de Capuccini márka biztos sokak számára ismerős, rengeteg szállodában és kozmetikai szalonban találkozhatsz vele. Andrea nemcsak kozmetikusként végez kiváló munkát, hanem oktatóként is segíti kollégáit. Legyen szó egyszerű kezelésről vagy luxus rituáléról, Andrea biztos a dolgában és magas minőségű termékeinek hatékonyságában is. Kívülről-belülről ismeri a palettát. A bőrproblémák kezelését ugyanolyan fontosnak tartja, mint az esztétikai beavatkozásokat. Ez utóbbiak már a plasztikai sebészet határán állnak. Andrea nagyon fontosnak tartja, hogy az általa használt kozmetikumok csak növényi hatóanyagokat tartalmazzanak, és biztonsággal lehessen használni őket.
Andreával a Royal Germaine Szépségszalonban találkozhatsz, a Royal szállóban. Bejelentkezés a 061 321-8292 telefonszámon.

Kalcsu Kati - Kalcsu Kati Szépségszalon

Kalcsu Kati neve mára fogalommá vált mind a vendégek, mind a kollégák körében. Bár több mint harminc éve van a pályán, ugyanúgy élvezi szakmáját, mint kezdetben. Kati ismertette meg Magyarországot a sminktetoválással, és ma az egyik vezető márka képviselője és oktatója is egyben.
A kezeléseken és a szakmai tudáson túl nagyon fontosnak tartja, hogy a kozmetikus bánni tudjon a vendéggel, hogy azonos szolgáltatást nyújtson reggel frissen és este fáradtan. Tisztában van vele, hogy a vendég elégedettsége nemcsak az arckezelés minőségén múlik, hanem azon is, hogy jól érezte-e magát a kozmetikus keze alatt.
A szépségszalonba a 061 318-4951-es számon jelentkezhetsz be.

Tugyi Márta

Szakértőnk egészben szemléli az embert, és tudja, hogy nem lehet egy területre fókuszálni, hisz hiába a legdrágább krém, ha nem táplálkozol megfelelően, ha nem mozogsz, ha nem pihensz eleget, akkor az egy idő után meglátszik. Éppen ezért Márta komplett tanácsadással várja vendégeit, sőt, még edzéstervekkel is szolgál nekik. Thalgo kozmetikumokkal dolgozik, melyek tengeri hatóanyagokat tartalmaznak. Az algák külsőleg és belsőleg is gondoskodnak az egészséges és szép bőrről - mondja Márta. Mivel nagyon fontosnak tartja az otthoni ápolást, részletes tanácsokkal látja el vendégeit, hogyan is tarthatják rendben bőrüket saját kezűleg.
Mártához a 0630 950-8479-es számon jelentkezhetsz be.

OLVASD EL EZT IS!

arcradir lead
  • arcápolás
  • pakolás

Egy éjszaka, mínusz 5 év

Ezt is szeretjük