A 3 legjobb fodrász a városban

Nem tudod, ki készíthetné el álmaid frizuráját? Nem vagy megelégedve a fodrászoddal? Ha váltanál, segítünk, kihez fordulhatnál.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Van, aki a mamájától örökli, és van, akinek sok hosszú évbe és keserves tapasztalatokba kerül, míg megtalálja álmai fodrászát. Ha pedig megvan, akkor hűséges lesz.

A fodrász szép lassan megismeri a személyiségedet, és remélhetőleg már elsőre az arcformádhoz illő frizurát javasol.

Az évek során talán lebeszél egy-két őrültségről, amit elkövetnél, és javaslatokat tesz, ha úgy érzi, valami extrábbra lenne szükséged. Persze, amíg eljutsz a fodrászoddal erre a szintre, az hosszú idő.
A hajvágás bizalmi kérdés, mert nem minden esetben lehet azonnal eltüntetni, ha nem sikerült úgy, ahogy szeretted volna.

A jó fodrász ismérvei

  • A hajvágáshoz nem elég az anyagok és a technika ismerete, bizony tehetség is szükségeltetik hozzá. Persze a látásmódot a tapasztalat is megadhatja, de nem lehet összehasonlítani azzal, ha valaki született fodrász.
  • A jó fodrász nemcsak a hajvágás idejére foglalkozik kliense hajával, hanem figyel arra, hogy az sokáig megőrizze egészségét. Nem titok, hogy a legtöbb szalonban egyfajta márkát használnak, és gyakran árulják is a profi samponokat és balzsamokat.
  • Ha valaki arra törekszik, hogy minél gyakrabban látogasd meg, és minél több pénzt hagyj ott, az nem a legjobb minőségi tanúsítvány. A jó frizura akár több hónap után is tartja magát, és nem szükséges három hét után új időpontot egyeztetni a korrekció miatt.
  • Talán a legidegesítőbb, amikor a fodrász a saját, a tiédtől fényévekre lévő elképzeléseit próbálja rád erőltetni. Egy hozzáértő szakember nem a saját ízlését tartja a legüdvözítőbbnek, hanem figyel a kéréseidre, és finoman jelzi, ha nem ért egyet velük, de meghagyja neked a választás jogát.
Ha az eredménnyel nem vagy elégedett, és a határozott utasítások ellenére sem olyan frizura született a fodrász keze alatt, amit vártál, akkor nem vagy köteles fizetni. Jelezheted az üzletvezetőnek, és kérhetsz új időpontot is, bár kérdéses, hogy következő alkalommal sikerül-e.

 

A legjobb fodrászok a városban

Szabados Iréne

Az V. kerületben dolgozó fodrászt akár művésznek is nevezhetnénk. Gyorsan forog az ollója, biztos kézzel dolgozik, és soha nem dönt helyetted, ugyanakkor megmondja, ha az adott frizura nem állna jól neked. Hatalmas tapasztalatában pedig igazán meg lehet bízni.
Bár nem a legolcsóbban dolgozik, időtálló hajat vág, így igaz, hogy egyszerre többet kell kifizetned, de mivel ritkábban kell ellátogatnod hozzá, és az eredmény is csodás lesz, megéri mélyebbre nyúlni a tárcádban.
A szalonban nemcsak hajat vágathatsz, de Iréne hozzáértő munkatársainak kezei alatt kényeztető rituálékon élesztheted újjá a hajad.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

PromócióSzabados Iréne nem irigy tudására, és rendszeresen fogad tanítványokat és magukat képezni vágyó fodrászokat szalonjában. Sőt, a fiatalabb korosztálynak ingyenes hajvágás is elérhető - hajmodellként -, ami nem utolsó lehetőség egyetemistaként.
 
Szabados Iréne Hajvágó Szalon
1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 15.
A 06 30 949 80 02-es számon jelentkezhetsz be.
Szabados Iréne honlapja.

Drozdik Ákos

Szakértőnk szinte az egész szerkesztőség bizalmát bírja, sokan bízzák rá frizurájukat. Ákos már az általános iskola után tudta, hogy fodrász szeretne lenni. A profi hajvágás mellett hajhosszabbítással is foglalkozik. Irénéhez hasonlóan L'oreal termékekkel dolgozik.

A megjelenés egyik legfontosabb része a frizura. Ha nem úgy áll, ahogy szeretnéd, az egész napodat elronthatja. A frizura, ne feledjük, remek férficsalogató, egy illatos, dús hajkorona nagyon szexi. Éppen ebben segíthet Ákos, hiszen férfiként egészen más szemmel nézi vendégeit, és másképp tud tanácsot adni arra vonatkozóan, hogy mi is állna jól.

Gellei András

Valódi fodrászdinasztia tagjáról van szó. Gellei András édesapja is fodrász volt, és fia is követte a pályán, együtt üzemeltetik két fodrászszalonjukat.
Gellei András valódi profi, nem véletlen, hogy számos TV-műsorban ő volt a felelős a műsorvezetők és vendégek frizurájának karbantartásáért.
András nagyon fontosnak tartja, hogy a frizura tökéletesen illeszkedjen a vendég arcához, éppen ezért a vágás előtt stílustanácsadáson is részt vehetsz.

A szalon különleges szolgáltatásai közé tartozik, hogy, ha a vendég nem tud elmenni a szalonba, akkor Gellei András otthonában vágja le a haját.
Természetesen a szolgáltatás az esküvő előtt is nagyon hasznos lehet, ha nem akarsz még emiatt is szaladgálni, és egyúttal a mamád haját is rendbe tehetik.

Gellei Szalonok
Budapest I. kerület, Attila út 81. Telefon: 061 489-0291.
Budapest XI.kerület, Bartók Béla út 10-12. Telefon: 061 209-1568.
Gellei András honlapja.
Ezt is szeretjük