Nyáron már csak napszemüveget szeretne viselni Görög Zita
Örökre letenné szemüvegét a gyönyörű műsorvezető. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Közeleg a nyár, és Görög Zita fejében is megfordult a gondolat, hogy a család idei közös nyaralását már szemüveg és kontaktlencse nélkül élvezze, és az ezekkel a segédeszközökkel járó sok apró kellemetlenséget örökre elfelejtse.

Görög Zita is lézeres szemműtéten gondolkozik

- Évek óta hordok szemüveget, munkám során pedig kontkatlencsét viselek. Szeretnék végre úgy ébredni, hogy mindent tisztán és élesen látok. Régóta fontolgatom a lézeres szemműtétet, és most úgy döntöttem belevágok – meséli a gyönyörű műsorvezető.

Természetesen egy ilyen beavatkozással kapcsolatos döntést nem könnyű meghozni, hiszen a szem az egyik legfontosabb érzékszerv, és mint mindenki, Zita is a legbiztosabb kezekben szeretné tudni magát. Ezért választotta hazánk legmodernebb technikával felszerelt, lézeres szemműtétekkel foglalkozó központját, a budapesti Saint James Szemészeti Központot, és regisztrált a Klinka által szervezett Nyílt Napra.

Éleslátás kompromisszumok nélkül - A FemtoLasik kezelés

A Zitához hasonlóan rövid- vagy távollátóknak ma már nem kell örök életükre szemüveget hordaniuk. Egy néhány perces, fájdalommentes lézeres eljárással megszabadulhatnak látásproblémáiktól és mindenféle optikai segédeszköz nélkül élhetnek teljes életet.

A FemtoLasik eljárás jelenleg a legmodernebb, melyet a lézeres kezelések közül világszerte már 80 százalékos arányban végeznek. A körülbelül 20-30 perces beavatkozás teljes mértékben fájdalommentes, és azonnali javulást eredményez. Gyakorlatilag már másnap folytathatod addigi életviteled, dolgozhatsz és sportolhatsz is. A lézerkezelést minden esetben megelőzi egy részletes, másfél órás vizsgálat, melyen a legkorszerűbb diagnosztikai eszközök segítségével a szemorvos eldönti, hogy műthető-e a szem. Jellemzően akár 125-150 százalékos látásélesség is elérhető a kezelést követően, vagyis jobban láthatunk, mint előtte szemüvegben, vagy kontaktlencsében.

A vizsgálat ingyenes az alábbi teszt kitöltése esetén!

A látásjavító lencseműtét: éleslátás távolra és közelre egyaránt

40 éves kor felett már a közel- és távollátás is problémát jelenthet. A kétféle szemüveg folyamatos cserélgetése, vagy a nehezen megszokható bifokális, multifokális lencsék komoly terhet jelentenek anyagilag is. Ma már erre is van megoldás! A látásjavító lencseműtét segítségével a páciens egy életre megszabadulhat az összes szemüvegétől, és megelőzheti a későbbi szürkehályog kialakulását is.

A műlencsék egy forradalmian új típusával, az AcrySof® ReSTOR® műlencsével a közeli és a távoli látás egyszerre válik élessé, még olvasószemüvegre sincs szükség.

Szeretnél még többet megtudni? Regisztrálj Nyílt Napunkra, ahol a félelmek és a tévhitek eloszlatása, a legrészletesebb tájékoztatás érdekében az érdeklődők személyesen tehetik fel kérdéseiket a klinika tapasztalt orvosainak, találkozhatnak a már lézerkezelt páciensekkel, és megtekinthetik a csúcstechnológiájú lézerkészülékeket is. Sőt most minden résztvevőt megajándékozunk egy 50.000 forint értékű, névre szóló kuponnal is.

Szeretettel várunk téged is 2015. május 16-án és 30-án Nyílt Napjainkon!

Jelentkezz most online a www.lassjol.hu/nyiltnap oldalon vagy az alábbi elérhetőségeinken!

Saint James Szemészeti Központ
1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 33-35.
Tel: +36 1 788 2927
Ezt is szeretjük