Képek! Lábrövidítő nadrágfazonok
Jól gondold meg, milyen nadrágot veszel, mert könnyen lehet, hogy a divatos fazon egyáltalán nem kedvez az alakodnak.

Dia

 	Széles szár  	A hetvenes évek slágere ismét hódít. A férfias ingekkel és mellényekkel remekül kombinálható fazon csak igen hosszú lábakon áll jól, és akkor is javasolt a magasított derékszabás.

Széles szár

A hetvenes évek slágere ismét hódít. A férfias ingekkel és mellényekkel remekül kombinálható fazon csak igen hosszú lábakon áll jól, és akkor is javasolt a magasított derékszabás.

Dia

 	Boka felett  	A boka felett véget érő nadrág, bár gyakran ajánlják kis termetű lányoknak, különösen, ha szűk fazonú, nem éppen előnyös az alacsonyaknak, de magas sarkúval még elfogadható.

Boka felett

A boka felett véget érő nadrág, bár gyakran ajánlják kis termetű lányoknak, különösen, ha szűk fazonú, nem éppen előnyös az alacsonyaknak, de magas sarkúval még elfogadható.

Dia

 	Répa fazon  	A nyolcvanas évek tévedése ismét divatban van, és bár az újraértelmezések között található jól viselhető is, a nagyon beszűkülő répafazont senkinek sem ajánljuk.

Répa fazon

A nyolcvanas évek tévedése ismét divatban van, és bár az újraértelmezések között található jól viselhető is, a nagyon beszűkülő répafazont senkinek sem ajánljuk.

Dia

 	Buggyos szár  	Laza és kényelmes, de nem éppen szexis darab a bő szárú naci, a széles szabás megduplázhatja a combok méretét.

Buggyos szár

Laza és kényelmes, de nem éppen szexis darab a bő szárú naci, a széles szabás megduplázhatja a combok méretét.

Dia

 	Ejtett ülep  	Véleményünk szerint nincs mentség az ejtett ülepű nadrágokra, legyenek bármennyire is divatosak, és ha a borzasztó hátsórész nem lenne elég, a lábak közé belógó anyag nagyon lerövidíti a lábakat.

Ejtett ülep

Véleményünk szerint nincs mentség az ejtett ülepű nadrágokra, legyenek bármennyire is divatosak, és ha a borzasztó hátsórész nem lenne elég, a lábak közé belógó anyag nagyon lerövidíti a lábakat.

Dia

 	Boyfriend nadrág  	Ha arányos a lábad a testedhez képest, akkor bátran viselheted a laza nadrágot, de ha alacsony vagy, vagy a testedhez képest rövidek a lábaid, akkor felejtsd el!

Boyfriend nadrág

Ha arányos a lábad a testedhez képest, akkor bátran viselheted a laza nadrágot, de ha alacsony vagy, vagy a testedhez képest rövidek a lábaid, akkor felejtsd el!

Dia

 	Leggings  	A cicanadrág ma már szinte felsőruházatnak számít, mégis azt javasolnánk, hogy tunikával, hosszú pulóverrel viseld. Csak igen kevesen vannak, akiknél a lábak hosszára hívja fel a figyelmet ez a fazon, főleg, ha fényes vagy nagy mintás anyagból készült.

Leggings

A cicanadrág ma már szinte felsőruházatnak számít, mégis azt javasolnánk, hogy tunikával, hosszú pulóverrel viseld. Csak igen kevesen vannak, akiknél a lábak hosszára hívja fel a figyelmet ez a fazon, főleg, ha fényes vagy nagy mintás anyagból készült.

Dia

 	Skinny farmer  	A vastag farmeranyagból készült, szűk nadrág egyrészt vastagítja  a combot és a vádlikat, másrészt összenyomja az alakot. Ha mégis ragaszkodsz hozzá, akkor sötét színt válassz, és húzz mellé magas sarkút.

Skinny farmer

A vastag farmeranyagból készült, szűk nadrág egyrészt vastagítja  a combot és a vádlikat, másrészt összenyomja az alakot. Ha mégis ragaszkodsz hozzá, akkor sötét színt válassz, és húzz mellé magas sarkút.

Ezt is szeretjük
Fotó: