Minek örülünk a legjobban? (x)
Egy ínycsiklandó ízvarázslat, pompás csomagolásban mindig működik!

nyitókép
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mind tudjuk, hogy rálelni a tökéletes ajándékra sokszor olyan kivételes alkalomnak és emberfeletti tettnek tűnik, mintha magát a Szent Grált találnánk meg.  Sajnos a karácsony előtti, egyébként szeretettel és lélekkel teli ajándékhajsza energiabefektetései nem mindig térülnek meg: hiába tesszük akár szívünket is a fa alá díszcsomagolásban - őszinte örömök helyett olykor csupán kegyes-kedves mosolyokat kapunk.

Ha szeretnéd megkímélni szeretteidet és persze magadat is a csalódásoktól, mehetsz biztosra is, és bölcsen visszatérhetsz a klasszikus alapokhoz: valóra válthatod ajándékozottaid legfinomabb csokoládéálmait - a hatás biztosan nem marad el. A nemzetközileg elismert, díjnyertes csokoládékülönlegességeiről ismert magyar manufaktúra, a chocoMe tökéletes tettestársad lehet a szeretetmanőverben: szezonról szezonra teremt valódi csokoládékölteményeket, amelyek örökre megbabonáznak minden csokiimádót, és még a kevésbé édesszájú ínyenceket is rabul ejtik. 

A szaloncukor, amiről eddig nem is álmodtál

A csokoládémágus manufaktúra még a szaloncukornak is évről évre kifinomult újraértelmezést ad ganache-aival: gyermekkorunk ünnepi édességének történetében új fejezetet nyit, így a szaloncukor többé nem csak szívmelengető nosztalgiáról szól, hanem elképesztően bársonyos, krémes ízekről.

Hirdetés.
Hirdetés.
Fotó: chocoMe

A chocoMe a 2019-es év legmeghittebb időszakára limitált kiadású, vegyes csokoládészaloncukor-válogatással készült, amelyben a bársonyos csokoládébevonat olyan eszményi ízekkel párosul, mint az izgalmasan fanyar feketeribizli-püré, a selymes mandula- és mogyorópraliné - mindez egy másik ízváltozatban roppanós, szárított palacsintatésztával egészül ki.

Mennyei ízpárt rejt a Mandulaízesítésű ét- és tejcsokoládé-ganache - a szaloncukor-költemények sorát az egzotikus és a krémesen finom, 40% tejcsokoládé-ganache teszi még teljesebbé. 

Karácsonyi csokoládéköltemények 3 szólamban

Az elmaradhatatlan táblás különkiadások sem hiányozhatnak a mámorító chocoMe-kínálatból: a karácsonyfa formájú desszertdíszítéssel ellátott Valrhona 66% étcsokoládé szegfűszeggel, kandírozott narancshéjjal, szicíliai mandulával, vagyis egy komplett ízvarázslattal életre kelti a legszebb karácsonyi emlékeket.

A táblás, téli ízmámor ezzel nem ér véget: a chocoMe 41% tejcsokoládé fahéjjal, fahéjas, cukros mandulával, szicíliai mandulával, arany mazsolával és szintén karácsonyfa-díszítéssel maga a legédesebb csábítás csakúgy, mint a chocoMe fehércsokoládé mákkal, pekándióval, liofilizált meggydarabkával és karácsonyfával, amely a fehércsoki-rajongók számára is megkoronázza az ünnepet. 

A tél legforróbb édességmámora

Még több melengető nosztalgiát visznek a hideg napokba és az ünnepi időszakba a chocoMe ősszel debütált forrócsokoládé-változatai, így válnak ezek is valódi, édes örömforrásokká, amelyeket szívesen osztunk meg szeretteinkkel. A Csípős forró csokoládé étcsokoládéval, fahéjjal, chilivel pezsdítő és krémes különlegesség, a gyermekkort idéző Fűszeres forró csokoládé étcsokoládéval, fahéjjal, szerecsendióval, szegfűszeggel pedig a lelkeket is felmelegíti. A Sós-karamellás forró csokoládé karamellás tejcsokoládéval, Maldon sóval, Tahiti szigetéről származó vaníliaporral igazi ellenállhatatlan, ínyenc desszertálom.

A nemzetközi csokiszakértőket, többek közt az International Chocolate Awards vagy a Great Taste Awards zsűritagjait is megbűvölő chocoMe ünnepi csokoládékollekciója valóban a tökéletes karácsonyi ajándék Szent Grálját hozza el: az egyszerre kifinomult és mámorító ízvilágú csokoládék, a szeretet szimbólumaiként még több örömmel, melegséggel és szenvedéllyel édesítik meg az év legszebb ünnepét. 

A következő linken megismerheted a chocoMe izgalmas és egyedülálló történetét: 

www.chocome.hu/landing_delice

(Képek forrása: chocoMe, Kiszely Krisztián)

Ezt is szeretjük