Ilyen különleges frizurákat hosszú hajból még biztosan nem láttál: elképesztő fonatokat készít a nő
Mesterire fejlesztette a hajfonást az anya: eláll a szavunk varázslatos fonatai láttán.

fonatok cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbben a hétköznapokban a lógó frizurát részesítik előnyben, vagy az olyan egyszerű copfokat, kontyokat, melyeket pár perc alatt el lehet készíteni. És gyakran nemcsak az időhiány miatt ezek a legnépszerűbb fazonok, hanem azért is, mert a bonyolultabb hajak türelmet, kézügyességet, na és persze rengeteg gyakorlást igényelnek.

Trendafilka Kirova akkor kezdett bele a hajszobrászatba, amikor első gyermekével volt várandós. Sok videót nézett, inspirációt gyűjtött híres fodrászoktól, és egyre többször készített mesés fonatokat. Nagyon megnyugtatónak találta az egész folyamatot, ezért sok időt töltött el vele, és egyre nehezebb, komolyabb alkotásokat készített.

Elképesztő fonatokat készít a nő

A korábban közgazdászként dolgozó anya hamarosan hivatást váltott: fodrászkarrierbe kezdett, és elárulta, boldogabb már nem is lehetne. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a legkülönlegesebb fonatokat készíti, melyekhez néha szőnyegek szövéséből, tetoválásokból vagy különböző mintázatokból merít ihletet.

Szemkápráztató alkotásait az Instagramjára posztolja, ahol már több mint 237 ezren követik páratlan frizurái miatt. Bár alapvetően is imádja munkáját, elárulta, a netezők dicséretei nagyon sok erőt adnak neki, és igyekszik mindig újabb és újabb ötletekkel előállni.

Vannak frizurák, melyek a fonott kosarakra emlékeztetnek, de olyanok is, amelyek szinte szövött mintához hasonlóak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sőt szív alakú fonatokból sincs hiány az oldalán. Trendafilka Kirova időt és energiát nem sajnálva készíti el ezeket a mesés hajkölteményeket, melyeket gyakran szalagokkal, hajgumikkal dob fel.

Csodás kreációit néha még virágokkal is díszíti.

Az biztos, hogy ezek közül a csodás frizurák közül mi is elfogadnánk jó néhányat.

Gyors frizurák, melyek elfedik a lenövést

Mutatunk néhány olyan egyszerűen és gyorsan elkészíthető fazont, mellyel szuperül trükközhetsz: ezek elterelik a figyelmet a hajtövekről, és oldják a kontrasztot a haj természetes színe és a festés között. Akár munkába, akár bevásárláshoz vagy otthonra is viselheted őket, ráadásul nem kell túlságosan ügyesnek lenned a megvalósításukhoz. Ha unod a sima copfot, ezek közül válogass.

Ezt is szeretjük