Szárazak a kezeid a sok kézmosástól? Ne aggódj, jó kezekben vagy! (x)
A Lush bemutatja online exkluzív, limitált kézápolási szettjeit.

clean and sweet hand care set
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hogy mik is ezek?

  • 3 különböző, kompakt kézápoló szett
  • Exkluzív és best-seller kézápolási termékekkel
  • Kezeink tökéletes megtisztítására és ápolására, hidratálására

És hogy miért is készültek el ezek a dobozok?

A rendszeres, sőt mostanában az átlagosnál is gyakoribb kézmosástól kezeink könnyen kiszáradhatnak. Emiatt fontos odafigyelnünk a megfelelő hidratálásra. Épp ezért dobták most piacra 3 vadiúj, exkluzív kézápoló szettjüket, melyek olyan termékeket tartalmaznak, amik segítenek tisztítani és ápolni bőrödet. A szettek kizárólag online, limitált darabszámban kaphatóak a hu.lush.com-on.

A Handcare Kit-ekben található összes termék gondosan lett kiválasztva - Mo és Mark Constantine társalapítók által. A klasszikus szappanok és hidratáló kézkrémek mellett egy exkluzív termék is került mindegyik csomagba, melyhez csak így juthatsz hozzá: Tiny Hands szilárd kézkrém, mely tökéletes ha egy kézmasszázsra lenne szükséged. A szettek minden vásárlónk számára egy egyszerű, különleges kézápolási rutint biztosítanak.

- Szappankészítőkként pozitívan ért minket a tény, hogy termékeink az egyik leghatékonyabb fegyverként bizonyítottak a koronavírus elleni harcban. Ezekben a szettekben megtalálod leghatékonyabb szappanjainkat a tökéletes tisztításért és kényeztető termékeinket a kezeid ápolásáért. - mondta Mark Constantine, társalapító és vezérigazgató.

Íme a választék:

1. Clean & Calm

clean and calm hand care kit
Fotó: Lush

Ebben a nyugtató és gyengéd termékekkel teli dobozban két szappan mellett megtalálod az imádott Dream Cream test-, és kézápolónkat illetve egy exkluzív újdonságot: a Tiny Hands szilárd kézkrémünket, mely tökéletes választás, ha egy kis masszázsra lenne szükséged.

9990 Ft / db

2. Clean & Fresh As

clean and fresh as hand care kit
Fotó: Lush

Ez a szett tartalmazza a Lush klasszikus szappanjait: az eukaliptuszos Outback Mate-et és frissítően citrusos Bohemian-t, illetve a mélyen hidratáló Handy Gurugu kézkrémünket. Ebben is megtalálható az exkluzív Tiny Hands szilárd kézkrém. Csoda csomag a szép, friss kezekért!

9290 Ft / db

3. Clean & Sweet

clean and sweet hand care set
Fotó: Lush

Édes kényeztetés a puha, ápolt kezekért! Ebben a szettben megtalálod a népszerű mézes Honey I Washed The Kids és brazil narancsolajos Milky Bar szappanunkat, Helping Hands kézkrémünket, illetve az exkluzív Tiny Hands szilárd kézkrémünket egy finom kézmasszázsért.

8390 Ft / db

Ezt is szeretjük