Képek! A 8 legjobb karcsúsító ruhadarab tavaszra
Egy pillanat alatt lecsalhatsz a télen felszedett pluszkilókból, ha tudatosan válogatod össze a tavaszi ruhatáradat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden nő rémálma, amikor felkészületlenül éri a lengébb ruhákat hozó kikelet, melynek boldog mámorába kíméletlenül beletipor a próbafülke igazmondó tükre. Ha a ruhatárfrissítés hevét a téli eltunyulás bosszúja árnyékolja be, a kétségbeesett koplalás helyett inkább élezd ki a szemed a karcsúsító ruhadarabokra, melyek a tavaszi divat palettájáról sem hiányozhatnak. Ezzel a trükkel időt nyerhetsz magadnak a formába lendüléshez, hiszen addig sem kell nélkülöznöd a legújabb trendek remekeit, amíg lemozgod magadról a felesleget.

A legcsinosabb modelleket neked sem muszáj a vállfán hagynod, csak olyan fazonkialakítás mellett kell döntened, ami érti a dolgát, hogy hol csalhat picit, illetve hová terelheti a figyelmet. Ráadásul ezektől a kreációktól akkor sem kell megválnod, ha már ledolgoztad magadról a téli nassolás nyomait, ugyanis jótékony szabásukkal az arányosságért is felelnek.

Karcsúsíts a testalkatodnak megfelelően!

A karcsúsító fazonok kiválasztásához elsősorban azzal kell tisztában lenned, hogy milyen a testalkatod, hiszen mindenkin máshol, másképpen jelentkeznek a pluszkilók.

Körte típus - A legfőbb problémád, hogy a vállszélességed jóval keskenyebb a csípőkerületednél. Deréktájtól térdig teltebb a sziluetted, és amikor hízol, leginkább a csípődre, a fenekedre és a combodra rakódnak a zsírpárnácskák. A szembetűnő méretkülönbségeket úgy tompíthatod, ha alulra olyan fazonokat választasz, melyek slankítják a csípővonaladat és egyúttal a rövid lábaidat is megnyújtják. Felül viszont vállszélesítő, hangsúlyos ruhadarabokat kell bevetned, melyek elvesznek a felsőtested hosszából.

Alma típus - A pocakoddal és a mellméreteddel gyakran meggyűlik a bajod, hiszen a pluszkilók is itt mutatkoznak meg rajtad leginkább, így a derekad teljesen hangsúlytalanná válik, amikor hízol. Ennél a típusnál a gömbölyded idomok gyakran a felsőtestet és a feneket jellemzik, melyek általában rövid nyakkal és zömök karokkal párosulnak, ám ezt a hátrányt egyeseknél hosszú, formás lábak ellensúlyozzák, amiket érdemes kiemelni. Felül pedig leplezd a pocakot, illetve nyújtsd meg a vonalaidat.

Homokóra típus - Bár könnyen hízol, az arányosságod miatt szerencsésnek mondhatod magad, hiszen a mellbőséged nagyjából megegyezik a csípőszélességeddel, a derekad pedig karcsú ívet tudhat magáénak. Az utóbbit mindenféleképpen hangsúlyozd, valamint olyan karcsúsító fazonokat alkalmazz az öltözékedben, melyek meghagyják a nőies formáidat.

Karcsúsító ruhadarabok

Nézd végig képgalériánkat, és ismerd meg a legjobb karcsúsító fazonokat.

Ezt is szeretjük