Ilyen Katalin hercegné extra rövid hajjal - Merész szőke frizurával is szexi lenne
Megmutatjuk, milyen lenne, ha a hercegné tényleg olyan drasztikus frizuraváltást vállalna be, amitől leesne az állad.

katalinhaj cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné humorával, közvetlenségével és természetes szépségével mindenkit képes levenni a lábáról. Mindig mesés ruhákban jelenik meg a hivatalos eseményeken, de még azt is bevállalja, hogy farmerban és pólóban vásárolgasson egy üzletben annak ellenére is, hogy a világ szeme mindig rajta van.

Még a hajával is hajlandó néha egy kicsit kísérletezgetni annak ellenére is, hogy a frufruja például sokaknak nem tetszett. Nemrég több centit vágatott a tincseiből, a róla készült képek pedig gyorsan bejárták a világot, és mindenki a hajáról beszélt. Persze ilyenkor az internet azonnal drasztikus változásról és merész új frizuráról beszél, miközben csak néhány centivel lettek rövidebbek a tincsei, vagy kicsit változott csak a fazon.

Ilyen lenne Katalin hercegné szőkén

Sokan eljátszottak már a gondolattal, hogy milyen lenne, ha Katalin tényleg elképesztően megváltoztatná a hajkoronáját, és kreatív képeket is találtunk a neten a képzeletbeli extrém frizuraváltásokról. El tudod képzelni egy rövid szőke vagy egy merész vörös lobonccal? Ha nem, akkor nézd meg a vicces képeken, hogy állnának a hercegnének a különböző árnyalatú és hosszúságú hajak. De azért Vilmos herceg sem maradhatott ki, szóval őt is megmutatjuk pasikonttyal és hosszú szakállal.

Ezt is szeretjük