6 karcsúsító nyári ruha, amiben dolgozni is elmehetsz a meleg napokon
Ha eleged van a nadrágból, hordd ezeket az egyberuhákat!

Dia

	Ez az elegáns ruha egy tárgyaláson is megállja a helyét, és elsősorban a csípőben erős hölgyeknek ajánljuk, mert a tubus fazon egyszerre nyújtja az alakot, míg a fehér, aszimmetrikus díszítés a felső részen elvonja a figyelmet a csípőről, miközben optikailag ki is egyensúlyozza.	Az AsiaCenterben meg is tudod vásárolni 12 000 forintért.

Ez az elegáns ruha egy tárgyaláson is megállja a helyét, és elsősorban a csípőben erős hölgyeknek ajánljuk, mert a tubus fazon egyszerre nyújtja az alakot, míg a fehér, aszimmetrikus díszítés a felső részen elvonja a figyelmet a csípőről, miközben optikailag ki is egyensúlyozza.

Az AsiaCenterben meg is tudod vásárolni 12 000 forintért.

Dia

	Ez a kis pöttyös ruha szintén a széles csípőt és a nagy popsit rejti el, miközben kiemeli a karcsú derekat. Az AsiaCenterben megtalálod 5000 forintos áron.

Ez a kis pöttyös ruha szintén a széles csípőt és a nagy popsit rejti el, miközben kiemeli a karcsú derekat. Az AsiaCenterben megtalálod 5000 forintos áron.

Dia

	Ez az ingruha azoknak előnyös, akiknek hasi tájékon van feleslegük, melyet nem szeretnének közszemlére tenni. Az övet el is hagyhatod, ha úgy kényelmesebbnek érzed. 	A szép lábú hölgyek viseljék harisnya és leggings nélkül, mert úgy még csinosabb.	Keresd az AsiaCenterben, ahol az ára 5500 forint.

Ez az ingruha azoknak előnyös, akiknek hasi tájékon van feleslegük, melyet nem szeretnének közszemlére tenni. Az övet el is hagyhatod, ha úgy kényelmesebbnek érzed. 

A szép lábú hölgyek viseljék harisnya és leggings nélkül, mert úgy még csinosabb.

Keresd az AsiaCenterben, ahol az ára 5500 forint.

Dia

	A piros derékrész erőteljesen hangsúlyozza a derekat, ezért ezt azok viseljék, akinek a csípő környéke a problémás terület. 	A ruhácska ára 5000 forint az AsiaCenterben.

A piros derékrész erőteljesen hangsúlyozza a derekat, ezért ezt azok viseljék, akinek a csípő környéke a problémás terület. 

A ruhácska ára 5000 forint az AsiaCenterben.

Dia

	A vastag lábakra lehet megoldás a maxiruha, amely egyúttal az alakot is nyújtja. Ha azonban a hasadon, csípődön van felesleg, akkor a szürke pamutruhát javasoljuk, egy könnyű kis zakóval viselve. 	A szürke pamutruha ára 4000, míg a virágos maxiruha ára  5000 forint az AsiaCenterben.

A vastag lábakra lehet megoldás a maxiruha, amely egyúttal az alakot is nyújtja. Ha azonban a hasadon, csípődön van felesleg, akkor a szürke pamutruhát javasoljuk, egy könnyű kis zakóval viselve. 

A szürke pamutruha ára 4000, míg a virágos maxiruha ára  5000 forint az AsiaCenterben.

Ezt is szeretjük
Fotó: