Március 19-21. között itt a JOY Beauty & Fit Napok - ingyenesen elérhető kedvezményekkel (x)
Kezdődhet a tavaszi megújulás, vásárolj az ingyenes kuponokkal otthonod biztonságából!

Joy napok beauty 1200x628 2 nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Március 19-én a startol a vadonatúj JOY Beauty & Fit Napok, amellyel most biztonságosan, online formában szerezheted be kedvenc márkáid legjobb termékeit. A Marionnaud például nem kevesebb mint 20%-os kedvezményt kínál két darab teljes árú termék vásárlása esetén. Érdemes lesz most szétnézni a The Body Shop online üzletében is, mert három termék egyidejű vásárlásakor a kuponnal jár a 20%. Az Yves Rocher is beszállt az akcióba, náluk 7000 forint költés felett kuponnal most 15% jön le a végösszegből. Az Unipatika webshopja tizenhárom menő termékre ad 25%-os kedvezményt a test és a lélek felüdítésére. 

Cipő- és szabadidőruha-fronton is érdemes vásárolni, a Deichmannál a JOY Beauty & Fit Napok alatt 20%-os kedvezmény vonatkozik a teljes árú termékekre, a Komfortlábbeli webáruházában pedig most 15%-os engedményt adnak. A Hervis online áruházában 20% jön le minden sportcipő és sportruházat árából. 

A Media Markt csupa izgalmas, hasznos terméket hirdetett meg, többek között hajszárítók, hajvasalók, hajformázók, női és férfi borotvák, elektromos fogkefék elérhetők 20%-os kedvezménnyel. A legmagasabb, 57%-os kedvezményt az EverDerm ajánlotta fel a 20 hónapos diódalézeres szőrtelenítő programjára.  

A www.joynapok.hu felületen az ingyenes regisztráció után férsz hozzá a több mint 30 kuponhoz. A kuponokat egy mozdulattal egyszerűen begyűjtheted a ShoppieGo alkalmazásban is.

joy jó

A tavasz eljövetelével mindannyian vágyunk rá, hogy felfrissítsük otthoni termékpalettánkat. Az önmagunk, testünk és lelkünk építésére fordított energia mindig megtérül, ezen a pandémia sem változtat, sőt most van a legnagyobb szükség a feltöltődésre. 

A járványhelyzetben azonban nagyon kell vigyáznunk magunkra és egymásra, ezért az idei JOY Beauty & Fit Napokat 100%-ban digitális formában rendezzük meg. Kérjük, válasszátok az érintésmentes kiszállítást, hogy ezzel is csökkentsétek az érintkezések számát!

Kellemes megújulást kívánunk!

(Képek forrása: JOY)

Ezt is szeretjük