Az 53 éves Jennifer Lopez a hétköznapokban is ultradivatos - Legjobb utcai szettjeit mutatjuk

Jennifer Lopez akárhova is megy, mindig nagyon csinos. A hétköznapokon is divatos szettekben hódít az énekesnő.

jenniferlopez cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez azok közé a sztárok közé tartozik, akik nem csak a vörös szőnyegen stílusikonok: az énekesnő ugyanis a hétköznapokban is mindig extra csinos.

Az 53 éves hírességet még akkor is mindig divatos összeállításokban kapják le a lesifotósok, ha csak sétálni vagy vásárolni indul.

Az 53 éves Jennifer Lopez utcai szettjei

J.Lo imádja a nőies egészruhákat, melyeket általában magas sarkúkkal visel, de farmerokra is gyakran szavaz, ha lezserebb szetthez van kedve. A bővebb nadrágokat általában sportcipővel kombinálja, kezéből pedig sosem hiányozhatnak a dizájnertáskák. Az énekesnő nemcsak Ben Afleckkel töltött nászútján volt ultrasikkes: mutatjuk legjobb utcai szettjeit az elmúlt időszakból.

Fedezd fel a Dove Önbizalom Programját

A magabiztosság formálható. Ismerd meg a Dove Önbizalom Programját és mondj nemet a közösségi média káros szépségápolási tanácsaira. Útmutatónk támogatja a szülőket abban, hogy segítsék gyermekeiknek kiszűrni a hírfolyamaikon megjelenő ártalmas tippeket. Hiszünk abban, hogy a magabiztosság elérésével a tinédzserek képesek maximálisan kibontakoztatni képességeiket a mindennapokban.

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük