Nagy a popsid és széles a csípőd? Így viseld a színes nadrágot

Fotókon a megoldás

Néhány egyszerű trükkel rajtad is csinosan mutathatnak a színes nacik.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A színes nadrágok most nagyon divatosak, de sajnos nem mindenkinek állnak jól, így a bevállalásuk sokak számára rizikós lehet. 

Ugyanis az élénk árnyalatok - de még a világos pasztellszínek is -, kihangsúlyozzák a pluszkilókat, illetve a görbe és rövid lábakat. Ám pont azért annyira széles a fazonválaszték, hogy ne csak a nyurga, modellalkatú lányoknak kedvezzen a kínálat, hiszen úgy a nagy többségnek hamar elmenne a kedve ettől a trendtől.

 

Szerencsére akadnak olyan szabásvonalak és öltözködési trükkök, melyekkel finomíthatók, valamint ellensúlyozhatók a színes gatyók előnytelen tulajdonságai. Ha ezeket jó tanácsként megfogadod és betartod, nem kell szürkeségbe burkolóznod.

Ízlésesen is lehetsz trendi és bevállalós

A legjobb módja annak, hogy a színes nadrág ne hívja fel a figyelmet a széles csípődre és a telt popsidra, ha lenge, A-vonalú fazont választasz.

Ezek a megoldások megnyújtják a lábakat, és nagyon nem is kell trükköznöd velük, vagyis bátran viselheted őket behúzott felsővel, sőt, úgy adják a legideálisabb sziluettet.

Szintén slankító hatással bírnak az egyenes szárú, élére vasalt darabok, illetve az enyhén répa típusok, melyek felül kicsit lezserebbek és szűkítő varrásokkal rendelkeznek.

Amennyiben körte alakod van, és a felsőtested kirívóan vékonyabb az alsó            fertályodnál, érdemes bevetned néhány alakjavító fortélyt: színes, mintás, keresztbe csíkos felsőkkel picit megdobhatod a mellbőségedet optikai centiméterekkel, ráadásul abszolút felülre vonzhatod a figyelmet.

Fedezd fel a Dove Önbizalom Programját

A magabiztosság formálható. Ismerd meg a Dove Önbizalom Programját és mondj nemet a közösségi média káros szépségápolási tanácsaira. Útmutatónk támogatja a szülőket abban, hogy segítsék gyermekeiknek kiszűrni a hírfolyamaikon megjelenő ártalmas tippeket. Hiszünk abban, hogy a magabiztosság elérésével a tinédzserek képesek maximálisan kibontakoztatni képességeiket a mindennapokban.

Promóció

Az idei trendek számos olyan trikó-, póló- vagy blúzfazont tartogatnak számodra, melyekkel hasonlóképpen leplezheted a kidomborodó csípődet és fenekedet. A hosszított vonalú, tunikaszabású, csípőleplező megoldások a legideálisabbak, melyekkel magabiztosan viselheted a színes nadrágodat.

Így viseld a színes nadrágokat, ha nem vagy nádszálvékony

Bár a vékony modelleken nehezen tetten érhető az arányjavító optikai trükkök hatása, azért érdemes ellesned az alábbi turpisságokat, mert valóban hatékonyak és előnyösek lehetnek számodra.

Ezt is szeretjük