Így fess magadnak félhold-körmöket! Dita von Teese is ezt viseli

A glamúr nagyasszonya tudja, hogy mi a stílus. Ötvenes éveket idéző manikűrje igazi klasszikus.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dita von Teese ma az egyik legstílusosabb nő a világon, még nem készült róla olyan fotó, amin rosszul nézett volna ki. Hófehérkés stílusjegyei mellett emblematikusnak tekinthetőek piros körmei is.

A harmincas és az ötvenes években is divat volt a Dita által preferált festés, nem véletlen, hogy ezt viseli, hiszen maga is olyan, mint aki egy időgépből pottyant ki. A kis félholdakat szabadon hagyó, hosszú körmök nagyon nőiesek.

Otthon vagy szalonban

Ez a körömfestési technika nem egyszerű, de nem lehetetlen otthon elkészíteni. Akkor láss neki, ha nem zavarnak a hosszú körmök, mivel ehhez szükségesek. A fehéren hagyott félhold miatt ugyanis rövidebbnek tűnnek a valóságosnál.

Ha formára csiszoltad, legjobb a hosszúkás, ovális, akkor alapozd le, és hagyd megszáradni az átlátszó réteget. Ezután a piros lakkal fesd meg a félhold körvonalát. Alaposan húzogasd le az ecsetet az üveg falán, nehogy lecseppenjen a körmödre a festék.

Dita von Teese általában gyöngyházas, hideg piros színt választ, de melegebb árnyalatokban is nagyon szép, sőt, vannak, akik feketében pompáznak.

Ha megvan a félhold, akkor fesd ki a maradék részt, majd száradás után vigyél fel rá egy réteg színtelen lakkvédőt.

Ha nem akarsz vele otthon pepecselni, akkor természetesen a legegyszerűbb, ha manikűrössel készítteted el, de számos helyről rendelhetsz már készre festett műkörmöket is ebben a színverzióban, sőt, egyenesen a művésznőről elnevezettet is rendelhetsz.
Ezt is szeretjük