18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így néz ki a valódi női test, retus és manipuláció nélkül
Szerintünk gyönyörű
98 nő szabadult meg a ruháitól, hogy megmutassa a testét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Milyen az igazi női test? Az biztos, hogy 98%-ban nem olyan, mint amilyeneket a női magazinokban, reklámokban látni. 

A legtöbb lány, asszony szinte soha nem találkozik rá hasonlító képekkel, így aztán könnyen kialakulhat mindenkiben az a teljesen téves gondolat, hogy valami baj van a testével, mert nem úgy néz ki, mint az átlag. Holott az átlagot nem a magazinokban látható modellek, a szépen felöltözött és kisminkelt hírességek jelentik, hanem azok a nők, akik az utcán sétálnak, gyereket nevelnek, kerekesszékben ülnek, intézik a dolgaikat, munkába mennek, nevetnek, sírnak, léteznek.

Jes Baker és Liora K az Expose Project keretén belül lefényképeztek 98 nőt, a 98%-ot képviselve, akik nem tökéletesek, de ettől gyönyörűek.

Ronda testek, ne strandoljatok!

Egy magazin egészen felháborító listát közölt a legrosszabb bikinitestekről, ahogy Amerikában a strandolókat hívják.

Csodaszérumok bőröregedés ellen az Yves Rocher-tól

Építsd be bőrápolási rutinodba az Yves Rocher Anti-Age Global éjszakai szérumát, melynek hatóanyagai egyedülálló, kétfázisú formulájának köszönhetően a bőr legmélyéig hatolnak. Innovatív textúrája a hialuronsav gélnek köszönhető, amely dupla koncentrációban tartalmaz rügynektárt és amelyben értékes olajok keverednek össze. A nappali Sejtmegújító szérum-eszencia és a Kétfázisú regeneráló éjszakai koncentrátum tökéletes duó, együttes napi használatuk kivételes sejtmegújuláshoz vezet.

Promóció

Ezt is szeretjük