Trendi hosszú ruhák, ha takarni akarod a lábad
Ha nem szereted mutogatni a lábad, akkor ez a nyár a tiéd, hiszen idén nagyon divatosak a földig érő ruhák.

Dia

 	Kényelmesen  	A bő pántos ruhák, melyek a földet seprik, minden hibát elrejtenek, és nem mellesleg nagyon kényelmesek. Kánikulában különösen kellemes viselet.

Kényelmesen

A bő pántos ruhák, melyek a földet seprik, minden hibát elrejtenek, és nem mellesleg nagyon kényelmesek. Kánikulában különösen kellemes viselet.

Dia

 	Antik hatás  	Az ókori Görögországot idézi mindkét egyenes, letisztult szabás. A laza, hosszú ruháknál az eleganciát inkább a textil határozza meg, és nem a szabás. Ehhez hasonló ruhákban akár esküvőre is elmehetsz.

Antik hatás

Az ókori Görögországot idézi mindkét egyenes, letisztult szabás. A laza, hosszú ruháknál az eleganciát inkább a textil határozza meg, és nem a szabás. Ehhez hasonló ruhákban akár esküvőre is elmehetsz.

Dia

 	Pánt nélkül  	Ha azt gondoltad, hogy a hosszú ruha zsákszerű és egyáltalán nem nőies, akkor a pánt nélküli darabok eloszlatják majd ezt a tévhitet. Választhatsz elegáns, csillámokkal kirakott darabot randira vagy esküvőre, míg az állatmintát akár hétköznap is bevetheted.

Pánt nélkül

Ha azt gondoltad, hogy a hosszú ruha zsákszerű és egyáltalán nem nőies, akkor a pánt nélküli darabok eloszlatják majd ezt a tévhitet. Választhatsz elegáns, csillámokkal kirakott darabot randira vagy esküvőre, míg az állatmintát akár hétköznap is bevetheted.

Dia

 	Fodrok  	A hosszú ruhákhoz szinte automatikusan kapcsolódik a romantika szó, és eszünkbe juttatja azokat az időket, amikor a nőknek még a bokája sem látszott ki. Választhatsz igazi földig érő klasszikust, vagy bohémebb etno stílusút. Ha a ruha csak lábszárközépig ér, viseld magassarkúval.

Fodrok

A hosszú ruhákhoz szinte automatikusan kapcsolódik a romantika szó, és eszünkbe juttatja azokat az időket, amikor a nőknek még a bokája sem látszott ki. Választhatsz igazi földig érő klasszikust, vagy bohémebb etno stílusút. Ha a ruha csak lábszárközépig ér, viseld magassarkúval.

Dia

 	Kék  	A királykék még mindig ott van a top színek között, viseld bátran, mert gyönyörű a fehér bőrön, de akkor is szép, ha már lebarnultál. Ha nemcsak a lábadat szeretnéd elrejteni, akkor válassz szélesebb szabásút, de ha esetleg visszerek vagy foltok miatt nem akarod a nagyközönség elé tárni, és az alakoddal egyébként nincs gondod, akkor viselhetsz szűkebb szabásút is.

Kék

A királykék még mindig ott van a top színek között, viseld bátran, mert gyönyörű a fehér bőrön, de akkor is szép, ha már lebarnultál. Ha nemcsak a lábadat szeretnéd elrejteni, akkor válassz szélesebb szabásút, de ha esetleg visszerek vagy foltok miatt nem akarod a nagyközönség elé tárni, és az alakoddal egyébként nincs gondod, akkor viselhetsz szűkebb szabásút is.

Dia

 	Hippi  	A hetvenes évek még mindig nem akar kimenni a divatból, és természetes, hogy a nyárhoz erősen kapcsolódik a szabadság érzése. Virágminta, apró fodor és egyszerű szabás jellemzi ezeket a ruhákat. Viselj hozzájuk jó sok kiegészítőt!

Hippi

A hetvenes évek még mindig nem akar kimenni a divatból, és természetes, hogy a nyárhoz erősen kapcsolódik a szabadság érzése. Virágminta, apró fodor és egyszerű szabás jellemzi ezeket a ruhákat. Viselj hozzájuk jó sok kiegészítőt!

Dia

 	Röviden  	Ha a lábikráddal nincs baj, a combodat viszont vastagnak ítéled, esetleg nem sikerült róla eltüntetni a narancsbőrt, akkor a térd alá érő darabok lehetnek a jók számodra. A harmincas éveket idéző ruhák lazák, de mégis nőiesek.

Röviden

Ha a lábikráddal nincs baj, a combodat viszont vastagnak ítéled, esetleg nem sikerült róla eltüntetni a narancsbőrt, akkor a térd alá érő darabok lehetnek a jók számodra. A harmincas éveket idéző ruhák lazák, de mégis nőiesek.

Ezt is szeretjük
Fotó: