Hizlaló ruhadarabok
Néhány ruhát jobb, ha a polcon felejtesz, és nem kínzod vele magad, mert nemhogy nem segítenek az alakodon, de szélesebbnek mutatnak a valóságnál.

Dia

 	Zsákruha  	Akár ápol és eltakar ruha is lehetne, de a szabatlan, egyenes vonalú zsákruha nem éppen nyerő választás, mert ormótlanná teszi a felsőtestet. Néhány darab pedig terhesrucinak is beillene.

Zsákruha

Akár ápol és eltakar ruha is lehetne, de a szabatlan, egyenes vonalú zsákruha nem éppen nyerő választás, mert ormótlanná teszi a felsőtestet. Néhány darab pedig terhesrucinak is beillene.

Dia

 	Overál  	Bár részünkről egyáltalán nem tekintjük ördögtől valónak az egybe-hacukát, de a virágos mintás pamutdarabok, melyek az ovit idézik, optikailag jó pár pluszkilót rád rakhatnak. Inkább válassz selyem vagy farmer anyagból, sötét színekben.

Overál

Bár részünkről egyáltalán nem tekintjük ördögtől valónak az egybe-hacukát, de a virágos mintás pamutdarabok, melyek az ovit idézik, optikailag jó pár pluszkilót rád rakhatnak. Inkább válassz selyem vagy farmer anyagból, sötét színekben.

Dia

 	Hárem és répa  	A jól szabott háremnadrág sokaknak jól áll, de nem akkor, ha a boka körül leng a szára, mert ezzel megrövidíti az alakot, és szélesebbnek is mutatja. A hozzá választott cipő soha ne legyen ormótlan.

Hárem és répa

A jól szabott háremnadrág sokaknak jól áll, de nem akkor, ha a boka körül leng a szára, mert ezzel megrövidíti az alakot, és szélesebbnek is mutatja. A hozzá választott cipő soha ne legyen ormótlan.

Dia

 	Keresztbe csík  	Valószínűleg a pizsamavonalat erősíti idén a pamutruha, de a csíkosról minden jó érzésű és az alakjára érzékeny nő lemond.

Keresztbe csík

Valószínűleg a pizsamavonalat erősíti idén a pamutruha, de a csíkosról minden jó érzésű és az alakjára érzékeny nő lemond.

Dia

 	Maxiszoknya  	Az idei tavasz és nyár nagy slágere lesz a maxiszoknya, és tévesen sokan ezt is az ápol és eltakar kategóriába sorolhatják. Alacsonyaknak kifejezetten tabu, mert nemcsak többnek mutat a valós súlyodnál, de még kisebbnek tűnhetsz benne.

Maxiszoknya

Az idei tavasz és nyár nagy slágere lesz a maxiszoknya, és tévesen sokan ezt is az ápol és eltakar kategóriába sorolhatják. Alacsonyaknak kifejezetten tabu, mert nemcsak többnek mutat a valós súlyodnál, de még kisebbnek tűnhetsz benne.

Dia

 	Maxiruha  	Az előző ruhadarab nővére a maxiruha, melyet szintén minden bolt polcain megtalálhatsz idén. Nagyon asszonyos külsőt kölcsönöz viselőjének, és bár a kánikulában igencsak csábító viselet lesz, kétszer is gondold meg, hogy felveszed-e.

Maxiruha

Az előző ruhadarab nővére a maxiruha, melyet szintén minden bolt polcain megtalálhatsz idén. Nagyon asszonyos külsőt kölcsönöz viselőjének, és bár a kánikulában igencsak csábító viselet lesz, kétszer is gondold meg, hogy felveszed-e.

Dia

 	Szűk farmer  	Sok súlyfelesleggel küzdő nőnek az a tévképzete van, hogy az erős anyag összefogja, amit kell. Igen ám, de fel is hívja rá a figyelmet, főleg, ha a koptatás erőteljes. Ha mégis ragaszkodsz hozzá, hosszú pólóval kombináld.

Szűk farmer

Sok súlyfelesleggel küzdő nőnek az a tévképzete van, hogy az erős anyag összefogja, amit kell. Igen ám, de fel is hívja rá a figyelmet, főleg, ha a koptatás erőteljes. Ha mégis ragaszkodsz hozzá, hosszú pólóval kombináld.

Blog.hu ajánló
Fotó: