Napi egyszer kell használni, és akár 2 hét alatt megállítja a hajhullást
Akár teljes kúrát is végezhetsz a Varga kozmetikumokkal.

nagykep?cikkid=170974&kep=dus haj11-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

A töredezett haj problémája szinte minden nőt érint, hiszen a hajformázó készülékek, a hajfestés, a szőkítés mind nagyon igénybe veszik a hajszálakat, és károsítják a struktúrájukat. Talán még ennél is nagyobb probléma a haj túlzott hullása.

A hajhullás nem csak a korral jár, nőknél általában hormonális probléma áll a háttérben. Ezért van az, hogy sok nőnek a szülés után - nagymértékű hormonális változás - erőteljesebben kezd hullani a haja.

A hajhagymákban lapul a titok

Kutatások kimutatták, hogy a stresszes életmód és a helytelen táplálkozás is összefüggésben áll a hajhullással. A problémák általában mindig a hajhagymákig vezethetőek vissza - ha ezek nem kapnak megfelelő tápanyagot, meggyengülnek, és a hajszálak elvékonyodnak, a haj hullani kezd.

Tehát ha ez a probléma áll fenn, nem lesz elég a haj erősítését és szépítését szolgáló készítmények alkalmazása. Fontos, hogy olyat válassz, amely kifejezetten a hajhagymák erősítésére szolgál. A Varga kozmetikumok egy egész termékcsaládot hoztak az ilyen jellegű hajproblémák megszüntetésére, legyen szó hormonális problémáról vagy a tápanyagok nem megfelelő beviteléről.

2-8 hét alatt rendbe teszi a hajat

A Varga Hajcseppekkel tehát anélkül állítható vissza a hajhagymák megfelelő működése, hogy az étrendeden, életmódodon változtatnod kellene - persze nem árt, ha ezzel is rásegítesz. A cseppekben nagyon magas koncentrációban található meg annak a 19 gyógynövénynek a kivonata, amely a hajhagymák táplálását és regenerálást indítja be.

A készítmény használatát akkor javasolják, ha a hajhullás mértéke már meghaladja a normális, napi 60-100 hajszál elvesztését. A Varga Hajcseppek olyan értékes, természetes hatóanyagokat tartalmaznak, melyek belülről erősítik meg nemcsak a hajhagymák, de a hajszálak belső szerkezetét is. A hajhullás elleni cseppekkel 2-8 hét alatt megállítható a folyamat, ráadásul a hiányos területeken is beindul a hajnövekedés.

A cseppek hatása tehát egyéni adottságoktól, a haj állapotától is függ: lehet, hogy 2 hét után láthatóan megerősödik a hajkoronád, másoknál lehet, hogy ez 8 hétbe telik majd. A hajhullás elleni és a hajerősítő cseppek is 1-1 hónapra elegendő adagok, így a 4 hetes kúrát biztosan meg tudod oldani egy termékkel.

Ha nem hullik túlzottan a hajad, csak a töredezést szeretnéd megállítani, és a szálak belső szerkezetét megerősíteni, akkor a hajerősítő cseppekre - fent jobbra - lesz szükséged. Ez a vékony, töredezett és fakó hajba lehel új életet, akár 6-8 héten belül. Különösen ajánlott a festett és igénybevett hajra, mert nemcsak a szálak elvékonyodása, de a töredezés is megszűnik, és a haj visszakapja a tartását is.

Csalánt a hajnak!

A hagyományos népi gyógyászat és szépségápolás is csalánkivonatot alkalmazott a hajproblémák megszüntetésére. Erre épül a Varga Csaláncseppek hatékonysága is, ami olyan problémák megelőzésére is kiváló, mint a haj zsírosodása, a korpásodás vagy az enyhe hajhullás. Kovasavtartalmának köszönhetően erősíti a hajhagymákat, a haj pedig selymes és fényes lesz tőle.

A Varga gyógynövényes sampon kiegészíti a fenti termékeknek a hatását, önmagában a hajproblémákra azonban nem jelent megoldást. Bár értékes hatóanyagai szintén koncentráltan vannak jelen, ezért erősíti a hajat és a fejbőrt is, miközben alaposan meg is tisztítja azokat. A hajhagymákat regenerálja és táplálja, bármilyen hajtípusra használhatod.

Fontos, hogy ha már fennállnak a hajproblémák - hajhullás, elvékonyodás, töredezettség -, kezeld őket, mivel maguktól nem fognak megszűnni. Mindig olyan készítményt válassz, amelyikben teljes mértékben, vagy legalább javarészt természetes anyagok, kivonatok vannak jelen, mivel ezek fejtik ki a legjobb hatást.

Ezt is szeretjük