Hajszárítás és hajformázás egy eszközzel? Igen, ez lehetséges! (x)
A hajszárítóval és körkefével történő hajformázás sokszor rémálommá válhat - a kefe belegabalyodik a hajunkba, a tarkónál meg persze sosem arra tartja az ember a hajszárítót, amerre kellene, nem arra fújja a levegőt, amerre szükség lenne rá...

ROWENTA BrushActivUltimateCare CF9720 3 (1)
beauty and style
Top olvasott cikkek

Éppen ezért szeretnénk inspirálni, hogy hogyan lehet a hajunk egészségét is óvva hajat szárítani és tökéletes frizurát készíteni, ráadásul felesleges hajhúzás nélkül - egyetlen egy eszközzel.

Hajformázás és hajszárítás

A Rowenta Brush Activ' Ultimate Care forgófejes hajformázó egy zseniális 2 az 1-ben megoldás a tökéletes frizura elkészítéséhez - a hajformázó és a hajszárító funkcióit egyesítve nemcsak megszárítja a hajat, hanem tartós volument és  formát is kölcsönöz neki. A hajformázó gyors vagy hideg levegő fújásának kombinálásával működik, így gyorsan és könnyedén száraz és tökéletesen formázott frizurát készíthetsz magadnak. Az elegáns dizájn már csak hab a tortán!

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

A fodrászok szerint semmiféle hajformázót nem szabad teljesen nedves hajon használni, célszerű a hajat hajszárítóval előszárítani, és csak ezután kezdeni a formázást. Az új, könnyed hajformázáshoz kifejlesztett Rowenta Brush Activ' Ultimate Care forgófejes hajformázó (CF9720) segítségével azonban nem lesz szükség külön hajszárítóra. A frizura formázása előtt a nedves hajat először szárítsd elő a Care-Blow fejjel, majd cseréld azt a Care Styling fejre a formázáshoz. A kétirányú forgófej volument ad, és megkönnyíti a használatot fejed mindkét oldalán. A készülék a kefe jobbra és balra történő forgásának elvén működik. Ez lehetővé teszi a hőmérséklet és a szárítási erősség jobb szabályozását. A haj egyszerűen feltekeredik a forgófejre, így az nagyon egyszerűen használható, az eredmény pedig lenyűgöző lesz!

Hogyan használjam a Brush Activ‘ Ultimate Care forgófejes hajformázót?

  1. A Care-Blow fejjel szárítsd elő a hajadat!
  2. Ezután cseréld le a Care Styling fejre, és kényelmesen, lentről kezd a formázást!
  3.  Az arcod körüli részt hagyd a legvégére!
  4. Ne feledkezz meg a hátsó hajtincseidről sem!
  5. Élvezd a dús frizurád!

Nincs többé kificamodott váll, elnehezült karok, megkarcolt homlok! A forgófejes hajformázóba könnyű használatának köszönhetően garantáltan azonnal beleszeretsz! Az új, szabadalmaztatott Flip funkció lehetővé teszi a forgófej szögének beállítását, így a hajformázás nem is lehetne egyszerűbb! Szabadon mozgathatod, a hajad minden részéhez könnyedén hozzáférsz, s ezt legfőképp a fejed hátsó részénél értékeled majd. Az ergonomikusan kialakított nyél megkönnyíti és felgyorsítja a hajszárítóval való munkát, így sokkal több időd marad majd arra, hogy a tökéletes frizuráddal élvezhesd a napot! Ráadásul klinikai tesztek is megerősítették, hogy használatával még ápolod is a hajad.

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Az új Rowenta Brush Activ' Ultimate Care forgófejes hajformázó segítségével otthonod kényelmében készíthetsz egész napon át tartó dús, laza hullámokat vagy stílusosan sima, fényes, befelé szárított frizurát.

www.rowenta.hu

(Képek forrása: Rowenta)

Ezt is szeretjük