Így hordd a poncsót, hogy nőies legyen
Őszi trend 2015: stílustippek és réteges öltözködés
Tudd meg, mit mivel viselj, hogy csinos lehess ősszel is. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén ősszel a stílust tekintve elég széles a repertoár, így kedvünkre öltözködhetünk és válogathatunk, hiszen jóformán a csillagos ég a határ, hogy mit vegyünk magunkra. Divat a '70-es évekre emlékeztető hippi, a sportosan elegáns street style, a nőies elegancia, és konzervatívabb hölgyek esetében is különleges megoldásokra bukkanhatunk.

A hippi stílus

A hippi stílusjegyek megmutatkoznak a kiegészítőkben, divat a tollas megoldás, az extrém fejpántok, a karperecek sokasága, a nagy gyűrűk és az oversize, azaz nagyméretű nyakláncok. Farmerban is fellelhető ez a vonal, ugyanis a magas derék és a trapéz is újra hódít.

Réteges öltözködés

A nagy meleg után ismét jön a változékony időjárás, ami azzal jár, hogy a meglévő szettedhez megfelelő vastag felsőruházatot párosítasz, és ha az időjárás úgy kívánja, bármikor előkaphatod és magadra veheted.

No, de mik is legyenek ezek?

Idén ősszel nemcsak a szokványos bőr- és farmerdzseki, illetve a szőrös vagy pufimellény, ami topon van, hanem egyéb egyedi dolgokkal is kiegészül a boltokban lévő felsőruházat. Ha már hippi, akkor különleges mintázatú pelerin, rojtokkal kiegészített poncsó, sűrű vagy ritka kötéssel készített kardigán és menő rátétes blézer az, amit magadhoz vehetsz. Mindezek nemcsak divatosak, de funkciójukat tekintve hasznosak is, hiszen a hűvösebb délutánokon csak kikapod a táskából, és máris melegebb érzeted lesz tőle.

Tartsd a táskádban!

Amit még ajánlok, hogy mindenképpen készíts a táskádba harisnyanadrágot, hiszen ez segít a réteges öltözködésben. Ha egyébként is harisnyában indulsz el otthonról, mert éppen szoknyában vagy ruhában indítod a napod, akkor is legyen nálad egy váltás, hiszen sohasem tudni, mi történik útközben, és elég kellemetlen egész nap lyukas harisnyában szaladgálni.

Mindezek mellett sálat is nagyon praktikus tartani magadnál ebben a változékony időjárásban, hiszen szintén nem foglal nagy helyet, bármikor előveheted, és akár a nyakadba tekered, akár poncsót készítesz belőle, vagy csak a munkahelyen, iskolában a derekadra teszed, máris rétegesebb lesz a ruházatod.

Ha a cikk ellenére sem tudod, hogy mi is az, ami pontosan jól állna neked, akkor látogass el az oldalamra, és jelentkezz be egy ingyenes stílustanácsadásra a Háda üzletünkbe! Egy csajos nap keretein belül felöltöztetlek, és ellátlak kiváló praktikákkal.

Ágoston Bettina
stylist - Háda

Ezt is szeretjük